Pozdrav svima, novi sam clan foruma i drago mi je zbog toga (Prijatelj mi je rekao da je ovaj forum najbolji za skutere i to iks De)
Da se predstavim: Zovem se Nasir i imam 16 godina, visok 193cm, zivim u Sarajevu.
Eh o cemu se radi: Prvo sam imao Keeway matrixa 100ccm, pa presao na Outlooka 150ccm medjutim dosta mi je peglanja sa policijom i placanja kazni pa odlucih da predjem na 50ccm pa ga fino tunirat. Znaci odlucio sam se za Aeroxa jer je po mom misljenju najbolji skuter vidio sam da dosta raje govori da nevalja ako si visok zato sam gore i naveo visinu, a da vam iskreno kazem zaboli me kako cu ja izgledat na njemu i kako ce bit suvozacu, ja ga kupujem za sebe, a ne da bih vozao nekoga i bitno mi je kako cu se ja osjecat' na njemu. Prijatelj mi ima F-ACTA koji je skoro isti kao Aerox (visina) pa ga normala vozam.
Znaci ja sam vec nasao motor i sve, treba da za par dana odem po njega, pouzdano sve, iz Italije uvezen, ocarinjen i sve, na njemu sve serijsko pa me interesuje sta sve staviti na njega i ako nije problem cijene pojedinacno? Budzet 1000KM ili 3820kn.
Hvala unaprijed!