Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???
Ivan46:
--- Citat: Kamba - 26 Srpanj, 2011, 21:22:57 ---Koje ste vi guzice bokte j#bo! Šta organizirate neki k.....kad ni motori nisu spremni! Animatrix čujemo se preko moba ja i tvoja ekipa se dogovorimo za vožnjicu i druženje! Neće meni nikakvi jazavci otkazivat druženje! Nas dolazi troje! Čut čemo se! Ostali šarafajte! ::)
--- Kraj citata ---
pa,jbt i mi bi dosli,konto je pralas sutra doci do mene pa da mi rijesi taj cok,a danas mu se sjebali zmigavci,a nista okupite se vas par,pa se vozite,uzivajte.
pralas:
ja nisam organizator niti sam ja rekao da se nesta odgađa,ja sam samo rekao da ja nmg doci i toe to sto se mene tice neka bude voznja jos bolje za sve ostalo imate ivana46 koji je organizator pa njega pitajte :dontknow:
Domba:
--- Citat: Kamba - 26 Srpanj, 2011, 21:22:57 ---Koje ste vi guzice bokte j#bo! Šta organizirate neki k.....kad ni motori nisu spremni! Animatrix čujemo se preko moba ja i tvoja ekipa se dogovorimo za vožnjicu i druženje! Neće meni nikakvi jazavci otkazivat druženje! Nas dolazi troje! Čut čemo se! Ostali šarafajte! ::)
--- Kraj citata ---
a neki koji bi isto upoznali ekipu nista?
Kamba:
Ivane kakav čok tebi treba,za koji karb! Pralas kolega nisam za tebe reko da si organizator! Ak ne možeš doč,ok! Al sigurno razlog nisu žmigavci!
pralas:
--- Citat: Kamba - 26 Srpanj, 2011, 21:35:12 ---Ivane kakav čok tebi treba,za koji karb! Pralas kolega nisam za tebe reko da si organizator! Ak ne možeš doč,ok! Al sigurno razlog nisu žmigavci!
--- Kraj citata ---
kako mislis nisu razlog zmigavci???
meni skuter uredno pali i vozi,dns sam isto okrenuo jedno 50km i kada sam dosao zmigavci su mrtvi,automat zmigavaca je mrtav!
kako da dodem do centra i vratim se nazad po noci bez zmigavaca?
jedno da me neko slupa na putu ::)
probaj ti voziti bez zmigavaca po danu a kamoli po noci pa ces vidjeti o cemu ti pricam!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju