Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???
animatrix:
a dajte.. pa spremam se za petak, guma sutra stize, veceras sredjujem auspuh..
Ivan46:
--- Citat: animatrix - 26 Srpanj, 2011, 20:27:51 ---a dajte.. pa spremam se za petak, guma sutra stize, veceras sredjujem auspuh..
--- Kraj citata ---
ma brate bit ce susreta,samo da je zdravlja,evo samo da si ja sredim taj cok narucio sam od efz doce slijedeci tjedan,pralas sredi zmigavce i mislav sastavi si motor,jos kada se gumy vrati sa mora,ima da nas bude dvesta milijona,xD. :binkybaby:
Domba:
Ako se ljudi ne mogu voziti, ajmo barem organizirati neko piće, cisto da se ekipa upozna?
pralas:
trebam ustediti jos 1 kn da kupim šibice i zapalim motor j#bo mu pas mater :redface:
dok je bio roost i metrakit,sve je savrseno radilo i islo kako bog zapovijeda,kad sam slozio serijalu crkli svi zmigavci,prijenos sam jedno 30 puta morao rastavljati jer je ovaj hebo performer zivo g#vn% za nastelati moro sam pogađati rolice u 0.2gr,kemijo s podloskama,centralnim,federima kvacila a na kraju ne ide kurca,osjecam se ko puz na cesti :angry7:
na srecu pa roosta i metrakita jos nisam prodao ;)
Kamba:
Koje ste vi guzice bokte j#bo! Šta organizirate neki k.....kad ni motori nisu spremni! Animatrix čujemo se preko moba ja i tvoja ekipa se dogovorimo za vožnjicu i druženje! Neće meni nikakvi jazavci otkazivat druženje! Nas dolazi troje! Čut čemo se! Ostali šarafajte! ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju