Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???
Ivan46:
ja sam organizator i sve,nisam ja kriv sto mi se motor sj#bo prije par dana,a neznam ja to napraviti taj cok,pa je reko pralas da ce doci ali je i on sprijecen da dode posto mu nerade zmigavce,pa nemoze covjek da dode,a skuter mu je jedino prijevozno sredstvo,meni je stvarno zao sto nemogu da dodem,jer sam sada sve to organiziro vas sve zajebavo da dodete ovo,ono jbg,eto stvarno sory svima,a kamba pa okupite se vi,sta ima veze sto ja necu doci,lijepo se skupite i odite se voziti.
Kamba:
Koji čok ti treba,još jednom? Ja svejedno dolazim to je riješeno!
Ivan46:
--- Citat: Kamba - 26 Srpanj, 2011, 21:48:11 ---Koji čok ti treba,još jednom? Ja svejedno dolazim to je riješeno!
--- Kraj citata ---
Rucni cok,za karb BGM PRO PHBG 21mm
Mislav46:
--- Citat: pralas - 26 Srpanj, 2011, 21:38:00 ---kako mislis nisu razlog zmigavci???
meni skuter uredno pali i vozi,dns sam isto okrenuo jedno 50km i kada sam dosao zmigavci su mrtvi,automat zmigavaca je mrtav!
kako da dodem do centra i vratim se nazad po noci bez zmigavaca?
jedno da me neko slupa na putu ::)
probaj ti voziti bez zmigavaca po danu a kamoli po noci pa ces vidjeti o cemu ti pricam!
--- Kraj citata ---
da si danas gledao malo bolje, vidio bi da ja uopce nekoristim zmigavce.... :toothy12:
pralas:
--- Citat: Mislav46 - 26 Srpanj, 2011, 22:12:36 --- da si danas gledao malo bolje, vidio bi da ja uopce nekoristim zmigavce.... :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma dobro,na industrijskoj ni ja ne koristim ali po gradu je zajebano a pogotovo po noci ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju