Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???
pralas:
--- Citat: Mislav46 - 26 Srpanj, 2011, 15:29:52 ---jesi se ti to vozio s crnim tgbom naturpijanim iza mene i bojao se prestic mog ditecha bez pol plastika ;D
--- Kraj citata ---
taj sam ;D
jos ja tebi htio mahnuti da malo popricamo,ali nisam bio siguran jesi to ti pa da se ne obrukam :toothy12:
Ivan46:
Ljudi,od nocne voznje u Petak nece biti nista,pralasu se sjebali zmigavce,meni mehanicki cok dolazi slijedeci tjedna,evo ni mislav nemoze slab je odaziv javilo se vas par,tak da cemo neki drugi put,organizirati nesto,jbg. :'( :'( :'(
Mislav46:
pralas ghost rider crna jakna sa crnim vizirom sta ce njemu zmigavci ;D ma i ja isto kontam kad decki sklope motore onda tek mozemo baciti dzir :headbang:
pralas:
--- Citat: Mislav46 - 26 Srpanj, 2011, 19:05:27 ---pralas ghost rider crna jakna sa crnim vizirom sta ce njemu zmigavci ;D ma i ja isto kontam kad decki sklope motore onda tek mozemo baciti dzir :headbang:
--- Kraj citata ---
valjda se vidi koja mi je najdraza boja ;D
Ivan46:
--- Citat: Mislav46 - 26 Srpanj, 2011, 19:05:27 ---pralas ghost rider crna jakna sa crnim vizirom sta ce njemu zmigavci ;D ma i ja isto kontam kad decki sklope motore onda tek mozemo baciti dzir :headbang:
--- Kraj citata ---
pralas je nas osjecki ghost rider,ahahahahhaha. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju