Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???
EdoSP:
imal ko iz osijeka da bi mi ucinio uslugu ? da uzme dijelove od momka i da mi posalje po vozu,a ja platim momku preko western uniona ili posaljem pare preko banke ? :'( platio bih pice ako bi to neko za mene ucinio :headbang:
Mislav46:
jebiga dosao bi ja ali motori su mi raskopani, ako budem sta slozio dotad, vidimo se! :hello:
Domba:
--- Citat: EdoSP - 26 Srpanj, 2011, 00:25:01 ---imal ko iz osijeka da bi mi ucinio uslugu ? da uzme dijelove od momka i da mi posalje po vozu,a ja platim momku preko western uniona ili posaljem pare preko banke ? :'( platio bih pice ako bi to neko za mene ucinio :headbang:
--- Kraj citata ---
Jesi redio vec, jel neznam kako staviti na vlak stvari, ako jesi ili je netko radio, napravim ja.
pralas:
--- Citat: Mislav46 - 26 Srpanj, 2011, 14:59:35 ---jebiga dosao bi ja ali motori su mi raskopani, ako budem sta slozio dotad, vidimo se! :hello:
--- Kraj citata ---
jesi se ti dns vozio sa di techom na idustrijskoj ili sam te zamjenio s nekim? ;D
Mislav46:
--- Citat: pralas - 26 Srpanj, 2011, 15:11:34 ---jesi se ti dns vozio sa di techom na idustrijskoj ili sam te zamjenio s nekim? ;D
--- Kraj citata ---
jesi se ti to vozio s crnim tgbom naturpijanim iza mene i bojao se prestic mog ditecha bez pol plastika ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju