Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???

<< < (16/31) > >>

pralas:

--- Citat: Ivan46 - 25 Srpanj, 2011, 13:41:04 ---pa u petak je meet brate,navecer jos cu javiti vrijeme i mjesto di cemo se naci.

--- Kraj citata ---
pa klupice su inače mjesto gdje se okpuljamo,preporucio bi ti da se nademo u 8 na klupicama jer neki dečki dolaze iz vukovara,valpova...pa da ne bude prekasno a ni prerano...

ps.viđamo se

Ivan46:

--- Citat: pralas - 25 Srpanj, 2011, 20:51:53 ---pa klupice su inače mjesto gdje se okpuljamo,preporucio bi ti da se nademo u 8 na klupicama jer neki dečki dolaze iz vukovara,valpova...pa da ne bude prekasno a ni prerano...

ps.viđamo se

--- Kraj citata ---
ma ok,dogovorit cemo se za to,tamo di svima pase,ma samo da mi napravimo meni motor,jel ti stigo spuh.

pralas:
stigao je spuh,doci cu sutra ako stignem ali nisam siguran ili u srijedu

Ivan46:

--- Citat: animatrix - 25 Srpanj, 2011, 19:43:05 ---daj covjece, tamo di kupis gumu rado ce ti za dzabe zamjeniti.. ja sam znao sam sa 2 sarafcigera mijenjati gumu

--- Kraj citata ---
ma i zamjenit cu je sam,kad uhvatim vremena,nije mi to hitno,nego sam to sam reko da pljackaju ljude 100kn za usranu gumu promjeniti,cista pljacka.

Ivan46:

--- Citat: pralas - 25 Srpanj, 2011, 21:45:50 ---stigao je spuh,doci cu sutra ako stignem ali nisam siguran ili u srijedu

--- Kraj citata ---
ma ok,sam ti sebi sredi spuh,a dogovorit cemo se preko PM sve.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju