Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???

<< < (12/31) > >>

derbiGP1:

--- Citat: Ivan46 - 23 Srpanj, 2011, 16:47:43 ---ma oso danas u Moto Violu i bila neka butra tamo ia ja je pitam jel imaju pougicu za cok i kazem joj koji karb,a ona ni nezna sta je to,rekla mi da dodem u pon ujutro pa ce biti tamo neki majstor,pa cu onda naruciti i ja je pitm kad bit to doslo ona kaze u srijedu,tak da je super a jos cu viditi tu po forumu jel ima neko.

--- Kraj citata ---
šta nisi otišao kod mikana u AC duo?

Ivan46:

--- Citat: derbiGP1 - 23 Srpanj, 2011, 19:25:41 ---šta nisi otišao kod mikana u AC duo?

--- Kraj citata ---
e u kojoj je to ulici,e oces doci u petak na voznju.

derbiGP1:
ulica sv.leopolda bogdana mandića 111r, radi ti tip u odjeljku sa skuterima i motorima, zna puno i previše. a mislim da se vozit necu skoro, malo mi je prekipilo ovih 1300 km do mora i kiše i presjedanja, nisam ni sada zbog tog u osijeku nego u zgb kod bratića. mislim da cu se dobro odmorit od motora kad se vratim doma

igor.sb:

--- Citat: Ivan46 - 23 Srpanj, 2011, 16:47:43 ---ma oso danas u Moto Violu i bila neka butra tamo ia ja je pitam jel imaju pougicu za cok i kazem joj koji karb,a ona ni nezna sta je to,rekla mi da dodem u pon ujutro pa ce biti tamo neki majstor,pa cu onda naruciti i ja je pitm kad bit to doslo ona kaze u srijedu,tak da je super a jos cu viditi tu po forumu jel ima neko.

--- Kraj citata ---

polugu za 21?

to neces naci nigdje u os i sire

naruci preko web shopa i bok

crasho:

--- Citat: derbiGP1 - 23 Srpanj, 2011, 21:23:07 ---ulica sv.leopolda bogdana mandića 111r, radi ti tip u odjeljku sa skuterima i motorima, zna puno i previše. a mislim da se vozit necu skoro, malo mi je prekipilo ovih 1300 km do mora i kiše i presjedanja, nisam ni sada zbog tog u osijeku nego u zgb kod bratića. mislim da cu se dobro odmorit od motora kad se vratim doma

--- Kraj citata ---

izvini na offu ali sa tim tipom sam imao milijun problema... to je inače "ovlašteni" piaggio servis, a on je jedini zaposlenik, odvezao sam motor na servis, uzeo mi je 210kn za radni sat, nakon pola sata motor crkao... vozio 3 puta na reklamaciju, svaki put je bio nadobudan i pretjerano pametan... neki dan sam naručio dio, kaže lik nazvat će me kad stigne, nakon 2 dana ga zovem on nije ni naručio dio.. uopće toliko nezainteresiran i mlatimudan da nije normalno... nabijem i njega i servis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju