Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???

<< < (11/31) > >>

Kamba:

--- Citat: animatrix - 23 Srpanj, 2011, 12:51:22 ---a sta mislite da se nadjemo malo ranije u petak pa odemo se poganjati kartinzima prvo, pa onda kakav djir nakitanim kujama?  :frajer:
jbg, domba, bas kao sto je kamba rekao, nikad nece svima odgovarati..

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy:

Ivan46:

--- Citat: walkay - 22 Srpanj, 2011, 23:14:53 ---Ako ne budes uspio napraviti, doci cu ja pa, cu ti pogledati u nedjelju!

--- Kraj citata ---
ma pralas ce mi napraviti nebrini nista nije to neki velik kvar,samo moram kupiti tu usranu poligicu za cok.

pralas:

--- Citat: Ivan46 - 23 Srpanj, 2011, 16:41:55 ---ma pralas ce mi napraviti nebrini nista nije to neki velik kvar,samo moram kupiti tu usranu poligicu za cok.

--- Kraj citata ---
jesi bio u ivandiji,sta kazu?

Ivan46:

--- Citat: animatrix - 23 Srpanj, 2011, 12:51:22 ---a sta mislite da se nadjemo malo ranije u petak pa odemo se poganjati kartinzima prvo, pa onda kakav djir nakitanim kujama?  :frajer:
jbg, domba, bas kao sto je kamba rekao, nikad nece svima odgovarati..

--- Kraj citata ---
a dogovorit cemo se,kad cemo  se naci nije nist problem MEET CE BITI U PETAK I GOTOVO necemo vise odgadati,a skupit cemo se do petka jbt ima 1000 skuterasa na ovom forumu koji su iz osijeka,pa valjhda ce se naci desetak njih u petak,xD

Ivan46:

--- Citat: pralas - 23 Srpanj, 2011, 16:42:54 ---jesi bio u ivandiji,sta kazu?

--- Kraj citata ---
ma oso danas u Moto Violu i bila neka butra tamo ia ja je pitam jel imaju pougicu za cok i kazem joj koji karb,a ona ni nezna sta je to,rekla mi da dodem u pon ujutro pa ce biti tamo neki majstor,pa cu onda naruciti i ja je pitm kad bit to doslo ona kaze u srijedu,tak da je super a jos cu viditi tu po forumu jel ima neko.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju