Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???

<< < (13/31) > >>

derbiGP1:

--- Citat: crasho - 23 Srpanj, 2011, 23:19:19 ---izvini na offu ali sa tim tipom sam imao milijun problema... to je inače "ovlašteni" piaggio servis, a on je jedini zaposlenik, odvezao sam motor na servis, uzeo mi je 210kn za radni sat, nakon pola sata motor crkao... vozio 3 puta na reklamaciju, svaki put je bio nadobudan i pretjerano pametan... neki dan sam naručio dio, kaže lik nazvat će me kad stigne, nakon 2 dana ga zovem on nije ni naručio dio.. uopće toliko nezainteresiran i mlatimudan da nije normalno... nabijem i njega i servis

--- Kraj citata ---
ocito nemamo svi ista iskustva. ja sam tamo narucio kupio i narucio motor, sutra popodne mi stigao iz splita i odmah ga preuzeo, dobio popust... sve pet. al necu lagat eto kad ne znam kako je tamo na servisu, ja lijepo uvijek kod ivandije ;) ali za neki dio ovakav nabavit...ne znam bas ni ja previse mjesta di jos mozes probat

Kamba:
Lijepo kod Ivandije! On je lopina posebne vrste! Fušer lažov i lopov! Imam nekoliko prijatelja koje zaj#bo! Članu dariotomin je htio naplatit mjenjanje cilindra 1800 kn,nakon sto je napravio posao,prvo je platio pa se bunio kasnije dariou stari da je puno te je vratio 900 kn! Danas smo zaključili da je Ivandija zamijenio samo karike jer je motor ponovno izgubio kompresiju! Lopina i g#vn% od čovjeka!

Ivan46:
otici cu u Moto Violu sutra ujutro,ako tamo nema onda nema nigdje,ali sam tamo u vise navrat kupovo i sve se moze  naruciti pa valjda i taj cok,a ako nemoze bacit cu motor u picku materinu jer mi se vise neda sa njim zajebavati.

pralas:

--- Citat: Ivan46 - 24 Srpanj, 2011, 12:31:17 ---otici cu u Moto Violu sutra ujutro,ako tamo nema onda nema nigdje,ali sam tamo u vise navrat kupovo i sve se moze  naruciti pa valjda i taj cok,a ako nemoze bacit cu motor u picku materinu jer mi se vise neda sa njim zajebavati.

--- Kraj citata ---
neces ni kod njih naci taj čok,to se mora naruciti ili naci polovno da neko prodaje...

EDIT:jos nije upalio skuter ili?

igor.sb:
nasao bi cok jedino ako je 21 serijski karb, pa povuce iz piaggio kataloga

a posto nije, nema boga da ti to oni nabave

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju