Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
moj savjet vozi ko da su svi oko tebe kreteni i da ce svako od njih napravit svake sekunde sranje
i izvadi db killer van
prepostavljao sam, znam ih ja sve, miluna, župu, caru, tolja, bobana itd.
alfa, meni nitko nije dijelio savjete, a i ne gledam na tudje savjete, jer vecina ih vozi ko kreteni...al slazem se s tobom, kad vidim osobu, dijete ili auto motor, uvijek usporim i razmisljam da ce mi izletjeti... da ne gledam tako na stvari, bio bi odavno pod zemljom jer mi se puno puta misljenja ostvare
i miluna sa narancastim zipom?? haha dobar si
di ih necu znat pola njih ide u moju skolu, ako nisu u skoli onda su u la miragea!! ahahah
Na aleji Bologne se vozim lijevim trakom prema zapadu nekih 90 km/h paralelno sa Renault Cliom kojeg vozi mladac od 20tak godina.Bukvalno paralelno - vozacka kvaka na vratima u ravnini samnom. Iz kontra smjera idu auti i djelic sekunde nakon sto je jedan od njih prosao, Clio mijenja traku prema meni i udara me u desnu nogu i izgurao me u kontra smjer. Srecom, nisam pao i bilo je vremena da se vratim nazad bez da me skupi neki auto iz kontra smjera. A spuh kojeg imam je definitivno glasan. Dakle, ovaj idiot je ili lud ili gluh. Nije imao namjeru stati pa sam ga stigao parsto metara dalje i na silu zaustavio da malo popricamo. Dakle, takav bahatluk je rijetko vidjen. Nisam imao nikakvu namjeru fizicki se obracunat, a i nije doslo do toga srecom, jer mislim da se nebi mogao zaustavit. Kreten mi ide objasnjavat da se ne smijem vozit desnom stranom svoje trake nego po sredini!!! Eeeeej! Slusam i ne vjerujem! Kad sam reko da ga ne pustam i da zovem muriju pa nek mu oni objasne neke stvari, naglo je zasutio i poceo molit da to ne radim jer je "malo popio". Reko, pa sad ti zovem muriju bez j****ti, al ovaj skoro na koljenima i gura novcanicu od 200 kuna i ispricava se ko da je u ispovjedaonici.kak sam praktican covjek, a stete nikakve, uzimam lovu i odlazim svojim putem.A da je to napravio pola sekunde ranije, ili 2-3 sekunde kasnije, sad nebi imo prilike ovo pisat. 200kn ce bit dovoljno da curu odvedem na neku klopu i da proslavim cinjenicu da usred guzve na Bologni budem izguran u kontra smjer kad je bilo mjesta.Nadam se da lik nije poslije nekog ubio, jer bi zrtvu imo na savjesti obzirom da nisam zvao muriju
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
isti slučaj uživo vidio u osijeku prije koji dan... djedica vozi clia i isto tako skrene u dečka na nekom malo starijem kawasakiu.... ali ovdje je bilo malo fajta točnije dečko je sišao sa motora otišao do ovoga rekao mu par riječi, i kroz prozor ga lupio 2-3 puta šakom i sjeo na motor i nastavio
Sad ga mozda boli ruka.A ja sa 200 kuna otiso u steak house i sa curom se fino najeo. Istina da smo malo nadodali love, al ne puno