Tehnički kutak > Tuning skutera
kako nabrzaka dobit brzi motor
marin18:
--- Citat: marin-w - 21 Srpanj, 2011, 02:07:59 ---Prodaj ti njemu yasuni i variomat pa nek se vozi za 1000kn a ne tu price o masini od sp-a na runner 2006g za 1000e..............gluposti ukratko.
--- Kraj citata ---
ma sta ti pricas :dontknow: kao prvo dajem oboje za 1200 ni kune ispod, realno gledano vrijedi i vise posto su dijelovi prakticki novi,a kao drugo ja imam za minareli ne za piaggio masine
marin-w:
--- Citat: marin18 - 21 Srpanj, 2011, 02:21:00 ---ma sta ti pricas :dontknow: kao prvo dajem oboje za 1200 ni kune ispod, realno gledano vrijedi i vise posto su dijelovi prakticki novi,a kao drugo ja imam za minareli ne za piaggio masine
--- Kraj citata ---
Ma vidio sam nedavno da imas pa sam zapamtio ........a vidim da vozis runner-a pa sam tako napisao........moja greska
gilerarunner:
--- Citat: marin-w - 21 Srpanj, 2011, 02:17:07 ---Ma,naravno sta ce tebi kategorija,policija,kazne,kocnice i ostalo.....to je za nas budale :)
--- Kraj citata ---
a bas bi ovi policajci znali o cemu se radi no aj da zatvorimo tu raspravu,tebi se mozda nesvidja ali ja bih najprije to uradio,i nikakav jaci motor mi nebi trebao,nemoj se ti bojat za mene.ali koliko sam do sad vidio od toga najvjerovatnije nikad nista nece ni bit.
marin18:
--- Citat: gilerarunner - 21 Srpanj, 2011, 02:30:18 ---a bas bi ovi policajci znali o cemu se radi no aj da zatvorimo tu raspravu,tebi se mozda nesvidja ali ja bih najprije to uradio,i nikakav jaci motor mi nebi trebao,nemoj se ti bojat za mene.ali koliko sam do sad vidio od toga najvjerovatnije nikad nista nece ni bit.
--- Kraj citata ---
po meni to i nije losa investicija.....samo nikad nisi miran ;D
marin-w:
--- Citat: marin18 - 21 Srpanj, 2011, 02:32:29 ---po meni to i nije losa investicija.....samo nikad nisi miran ;D
--- Kraj citata ---
Investicija bi bila tu masinu stavit na skuter od 2-3tkn kad se vec netko oce zaje...
Ali stavit na skuter za koji mozes dobit 10 000tkn je glupost.
A,za tih 1000e se da nac cijeli kompletan motor od 125ccm -180ccm....ali da treba imat kategoriju i platit veliku tablicu.
Ali je voznja bez straha neprocjenjiva.
Zato moras bit budala da se vozis na malu tablicu i uzivas u voznji znajuci koje su kazne.
A,ako ces se trest svaki put kad sjednes na motor onda u k.... sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju