Tehnički kutak > Tuning skutera

kako nabrzaka dobit brzi motor

<< < (7/8) > >>

Miki-speedy:
Za sta 1000e bokte :angry7:

Btw kome treba taj nitrometan,imam ja par litara viska  :glasses9:

ivansp:

--- Citat: gilerarunner - 21 Srpanj, 2011, 02:30:18 ---a bas bi ovi policajci znali o cemu se radi no aj da zatvorimo tu raspravu,tebi se mozda nesvidja ali ja bih najprije to uradio,i nikakav jaci motor mi nebi trebao,nemoj se ti bojat za mene.ali koliko sam do sad vidio od toga najvjerovatnije nikad nista nece ni bit.

--- Kraj citata ---

ma jasno baš nema neke velike razlike između 50-tke i 180-ke nebi skužili racku,pa po zvuku se čuje razlika a o ostalom da nepričamo.....jedino ako stvarno živiš negdje bogu iza tregera gdje još murija na magarcima jaše pa su glupi i nemogu ti ništa...... ;D ;D ;D ;D

Iwo SR Tuono:
vjerovatno i živi kad je uspio sam rolice od 4.5gr nabavit

gilerarunner:
koji zaključci  :-X
neznam dal si cuo gdje je podgorica u crnoj gori,mozda jest bogu iza nogu al eto prozvali su je glavnim gradom.e u tu podgoricu u jednu od poznatih prodavnica za motore su mi rekli da imaju samo te rolice i da su one extra(siguran sam da sad imaju bolju ponudu,ali ja nisam bio te srece).neznam kakve to veze ima gdje ja zivim kad u tu prodavnicu nema?
ovdje se nije to toliko razvilo koliko kod vas,ovjde mozda svega par gradova ima koja su poznata po nabudzivanju,a nemozes ni domaci sajt sa tom temom da nadjes(ili je dobro sakriven i nepopularan).
a sto se tice policije,ne zivim u centru grada i ne susrecem se sa njima nesto cesto,neznam na sto ste vi navikli,ali nama(bar do skora) motori od 50ccm nisu se trebali ni vozit na registraciju vec samo vlasnik podje sa papirima i parama.
neznam sto idemo vise u tu raspravu kad je ubacivanje te masine 99 posto nemoguce da se ovdje i ostvari.

ivansp:
rolice i takve stvari se naručuju one koje ti trebaju...nemoš ubacit nešta jer ti je neko reko a neče ti odgovarat...i kod nas po trgovinama teško možeš nači da ti odgovaraju gramađe ali zato naručiš i tu ti je za koji dan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju