Tehnički kutak > Tuning skutera
kako nabrzaka dobit brzi motor
marin-w:
--- Citat: marin18 - 21 Srpanj, 2011, 02:03:16 ---nadam se da se zajebavas....pa za te pare ja cu ti doc iz Rijeke di god jesi i napravit tvoj skuter brzim ;D
--- Kraj citata ---
Prodaj ti njemu yasuni i variomat pa nek se vozi za 1000kn a ne tu price o masini od sp-a na runner 2006g za 1000e..............gluposti ukratko.
gilerarunner:
pa dobro valjda bih uspio malo spustit cjenu:)
pa realno lakse mi je onda prodat motor+1000e i kupit neki jaci.
ali za neku normalniju cjenu spreman sam docekat majstora sa dalekog puta,pa ga mogu ja istim tim od 180 i vratit,cisto da vidim ako treba reklamacija:)
gilerarunner:
--- Citat: marin-w - 21 Srpanj, 2011, 02:07:59 ---Prodaj ti njemu yasuni i variomat pa nek se vozi za 1000kn a ne tu price o masini od sp-a na runner 2006g za 1000e..............gluposti ukratko.
--- Kraj citata ---
neznam sto su gluposti osim cjene koju je predlozio cjenjeni majstor?
motor mi je 2008g i da je moguce moguce je ubacit tu masinu sto je mnogo bolje od ovih sitnih budzenja a dodje skoro za iste pare.
marin-w:
--- Citat: gilerarunner - 21 Srpanj, 2011, 02:12:10 ---pa dobro valjda bih uspio malo spustit cjenu:)
pa realno lakse mi je onda prodat motor+1000e i kupit neki jaci.
ali za neku normalniju cjenu spreman sam docekat majstora sa dalekog puta,pa ga mogu ja istim tim od 180 i vratit,cisto da vidim ako treba reklamacija:)
--- Kraj citata ---
Ma,naravno sta ce tebi kategorija,policija,kazne,kocnice i ostalo.....to je za nas budale :)
marin-w:
--- Citat: gilerarunner - 21 Srpanj, 2011, 02:16:29 ---neznam sto su gluposti osim cjene koju je predlozio cjenjeni majstor?
motor mi je 2008g i da je moguce moguce je ubacit tu masinu sto je mnogo bolje od ovih sitnih budzenja a dodje skoro za iste pare.
--- Kraj citata ---
Sve je moguce ali..............
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju