Tehnički kutak > Tuning skutera

kako nabrzaka dobit brzi motor

<< < (4/8) > >>

Drnda:
na koliko ti se sada vrti i koliko max ide?

marin-w:

--- Citat: gilerarunner - 21 Srpanj, 2011, 01:39:29 ---a jbg u tome i jest problem kad mi djelovi nisu na dohvat ruke.narucio preko internet i oni kazu nemaju nista osim 4.5 i kao te njihov strucnjak preporucuje,pa ja reko aj da probam.nisam neku razliku primjetio ni na bolje ni na gore,jedino sto mi se prije desavalo kad je zagrijan da pocne da se dere i da ne ide al toga sad slabije ima.

--- Kraj citata ---

Normalno da se dere-----prevrtava u p.m.....

gilerarunner:
ide oko 75(nekad iso 90) a vrti do 9000.
a sto se tice dranja,kako da se uvjek ne dere,to mi se prije mozda 2 mjeseca desavalo i samo na uzbrdicama posle duze voznje,a sad nista.

gilerarunner:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Srpanj, 2011, 01:37:20 ---kad bi sve dao, daj 1000 eura, ja ti sve sredim  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

sigurno si jako daleko :)
da ima neki majstor ili bar samo prodavac MASINE iz dubrovnika koji bi preso 50 km mozda bi se i mogli dogovorit 8)

marin18:

--- Citat: gilerarunner - 21 Srpanj, 2011, 01:58:45 ---sigurno si jako daleko :)
da ima neki majstor ili bar samo prodavac MASINE iz dubrovnika koji bi preso 50 km mozda bi se i mogli dogovorit 8)

--- Kraj citata ---
nadam se da se zajebavas....pa za te pare ja cu ti doc iz Rijeke di god jesi i napravit tvoj skuter brzim  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju