Tehnički kutak > Tuning skutera
kako nabrzaka dobit brzi motor
3alfa3:
--- Citat: dusVu - 21 Srpanj, 2011, 01:28:44 ---slozis neki base setup i to ako se redovno odrzava i ako je uredno slozen moze trajat ko serijala...ako je samo zbog trajanja
--- Kraj citata ---
Base setup bi morao trajat dulje od serijale jer ce ga se moci vozit i sa 1/3 gasa, a ici pristojno brzo
marin-w:
--- Citat: gilerarunner - 21 Srpanj, 2011, 01:20:58 ---
e ova ti je bila :icon_thumright: neznam kako se toga nisam sjetio.
ma bezveze dok se vozim sa drugovima da me nemoraju stalno cekat,a ni djelovi ni neki extra majstor mi nisu bas blizu.
a jel se dobija sta sa kaen filterom?
--- Kraj citata ---
Gle stavio si kelvar i rolice od koliko ono 4.5grama na sve serijsko. ?? ....a serijske rolice su 7.2,7.5g??
I normalno da neide.....
Sad imas dvije mogucnosti 1 kupit rezo auspuh i sve drugo ostavit kako je
2.kupit rolice od 6 grama jer su ti ove ocito prelagane
Pa onda stavis malo tvrdje federe na kvacilo i to je to....vecu diznu za 2 broja(sa rezo auspuhom) ako ti nije bitna potrosnja i to je to sta mozes napravit na serijali
gilerarunner:
za pocetak kad bi naso neki polovan auspuh bilo bi extra pa kit otom potom.
ali sve bih dao da mi je nac masinu od 180sp i pouzdanog majstora da to sredi,onda mi stvarno nebi nikakav jaci motor trebao.
Drnda:
kad bi sve dao, daj 1000 eura, ja ti sve sredim :icon_biggrin:
gilerarunner:
--- Citat: marin-w - 21 Srpanj, 2011, 01:31:15 ---Gle stavio si kelvar i rolice od koliko ono 4.5grama na sve serijsko. ?? ....a serijske rolice su 7.2,7.5g??
I normalno da neide.....
Sad imas dvije mogucnosti 1 kupit rezo auspuh i sve drugo ostavit kako je
2.kupit rolice od 6 grama jer su ti ove ocito prelagane
Pa onda stavis malo tvrdje federe na kvacilo i to je to....vecu diznu za 2 broja(sa rezo auspuhom) ako ti nije bitna potrosnja i to je to sta mozes napravit na serijali
--- Kraj citata ---
a jbg u tome i jest problem kad mi djelovi nisu na dohvat ruke.narucio preko internet i oni kazu nemaju nista osim 4.5 i kao te njihov strucnjak preporucuje,pa ja reko aj da probam.nisam neku razliku primjetio ni na bolje ni na gore,jedino sto mi se prije desavalo kad je zagrijan da pocne da se dere i da ne ide al toga sad slabije ima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju