Općenito > Generalno o skuterima
savjet za odabir skutera
stunt_master:
Ako ces postupit tako da izvuces vecu korist,uzeces polovno nesto,jer za te novce mozes naci fin skut :icon_thumright:
Ako ces bit onaj "novo je novo" onda od tih TGB definitivno...
marin-w:
--- Citat: stunt_master - 20 Srpanj, 2011, 22:36:18 ---Ako ces postupit tako da izvuces vecu korist,uzeces polovno nesto,jer za te novce mozes naci fin skut :icon_thumright:
Ako ces bit onaj "novo je novo" onda od tih TGB definitivno...
--- Kraj citata ---
Evo,uzmi novcice i trci .....
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/kymco-super-8-50-cm3-oglas-3212710
ili (estetski treba uredit ali derbi je skup kao nov pa ako ima 5tkm je prilika)
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/derbi-gp1-49-cm3-oglas-3135748
ili tgb :)
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/tgb-r50x-50-cm3-oglas-3219320
dino895:
Sve su to loši skuteri... :toothy3:
Mislim nemoj me krivo shvatiit ali kad već gledaš motor do 9000 kupi rađe nešto polovno...ali kvalitetno...
ja nisam reko da tgb ne valja ali znam št je tgb..imam s njim napravljeno tek 4000 km a već ne pali...struja me je#e :sad3:
ali ako već želiš nešto novo od ovih koji si ti ponudio,svakako tgb :icon_thumright:
danc00:
--- Citat: marin-w - 20 Srpanj, 2011, 22:06:04 ---Nemoj me nasmijavat.......nema nikakvih problema.....
Samo ne moze proc tehnicki,strah od kontrole na cesti,trosi kao auto,nema nosac tablice,nema retrovizore......covjeku treba ozbiljan skuter.....zena ovo-ono :)
--- Kraj citata ---
Kaj je tebi, pričaš Rijeka je zeznuta za brdo a tu mu preporučaš skutere s kojima bu išel u brdo ko s kravicama!
Tehnički prolazi samo tako, trebaš biti teški panj da ne prođeš!
Kakva mrtva kontrola, ak ti ide skuter 100km/h, jel se ti moraš vozit tolko! Kak se ti uopče kontroliraš po takvom s autom, ide i više od 50km/h po naseljenom pa jel se voziš iše...ovo je već smješno kakav si razlog dal!!
Troši ko auto?? sa 17.5karbom ne troši više od 4.5-5L, ak je uštelan ok!
Uf nema nosača tablice...to je PRESTRAŠNO !
NEMA RETROVIZORE, nedopustivo :laughing7: :laughing7: !
I po tvojem to nije ozbiljan skuter, ozbiljniji je od svih ovih skupa koje si ti dal i da dodaš još 6 boatina(šala, da me ne zemeju na zub vlasnici istih) na kup!
Njegova žena ak zna vozit od 50ccm skut, znala bude i ovaj!
P.S
-na kraju ne mora biti poštelan da čupa, vuče trga, more se ljepo poštelat da ide malo bolje od 50tke a da je za istu brzinu puno agilniji i jači sa dvojicom na motoru, dok su obične 50tke mrtve sa dvojicom i pogotovo u RIJECI....
Ne znam, ali ti ne znaš kaj je ozbiljan skuter ak je ovaj neozbiljan...A kolko vidim i u dobrom je stanju te 9T kn nije puno za taljana s kojim bu napravil još tolko kilometri :icon_thumright:
Jedino je bed ak tvorac teme želi NOVO, onda je za 9T kn jebeno ograničen!
marin-w:
--- Citat: danc00 - 20 Srpanj, 2011, 23:20:50 ---Kaj je tebi, pričaš Rijeka je zeznuta za brdo a tu mu preporučaš skutere s kojima bu išel u brdo ko s kravicama!
Tehnički prolazi samo tako, trebaš biti teški panj da ne prođeš!
Kakva mrtva kontrola, ak ti ide skuter 100km/h, jel se ti moraš vozit tolko! Kak se ti uopče kontroliraš po takvom s autom, ide i više od 50km/h po naseljenom pa jel se voziš iše...ovo je već smješno kakav si razlog dal!!
Troši ko auto?? sa 17.5karbom ne troši više od 4.5-5L, ak je uštelan ok!
Uf nema nosača tablice...to je PRESTRAŠNO !
NEMA RETROVIZORE, nedopustivo :laughing7: :laughing7: !
I po tvojem to nije ozbiljan skuter, ozbiljniji je od svih ovih skupa koje si ti dal i da dodaš još 6 boatina(šala, da me ne zemeju na zub vlasnici istih) na kup!
Njegova žena ak zna vozit od 50ccm skut, znala bude i ovaj!
P.S
-na kraju ne mora biti poštelan da čupa, vuče trga, more se ljepo poštelat da ide malo bolje od 50tke a da je za istu brzinu puno agilniji i jači sa dvojicom na motoru, dok su obične 50tke mrtve sa dvojicom i pogotovo u RIJECI....
Ne znam, ali ti ne znaš kaj je ozbiljan skuter ak je ovaj neozbiljan...A kolko vidim i u dobrom je stanju te 9T kn nije puno za taljana s kojim bu napravil još tolko kilometri :icon_thumright:
Jedino je bed ak tvorac teme želi NOVO, onda je za 9T kn jebeno ograničen!
--- Kraj citata ---
Kontrola - izvanredni tehnicki :)....(bas mi se u subotu naljepio sa bmw-om i vozio neko vrijeme 50 iza mene a ja se pravio kao neide vise.....da ga nisam uocio na retrovizoru prije i usporio lagano bi popusio tablice i kaznu)
A za prestrasno i nedopustivo postoje ljepe kazne :).....
A,znamo puno dobro postelanih koji toliko trose.....trosit ce mu 5-5.5l
Gle,mozda je tebi dobar.....meni mi bio ist da sam 5-7god mladji......ali covjeku kome treba skuter da sluzi svrsi treba nesto s cim se nece zajeb....a pogotovo ako ce ga davat zeni......
Ja sam imao jurilicu i prckalicu pa znam. Sad sam tek skuzio svrhu skutera kad sam ga prodao i uzeo drugi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju