Muž telefonira ženi kući i reče "Draga, zamoljen sam od strane svog šefa da s njim i nekoliko njegovih prijatelja odem na ribolov. Neće nas biti tjedan dana. Ovo će možda biti dobra prilika da me šef promakne, što bih strašno volio. Možeš li mi molim te spakirati dovoljno odjeće da imam za tjedan dana te da mi pripremiš štap s udicom i kutiju s priborom za ribolov? Krećemo odmah s posla, ja ću samo navratiti pored kuće da pokupim stvari koje si mi pripremila. Molim te, ne zaboravi mi spakirati i moju novu plavu svilenu pidžamu."
Ženi se to učinilo sumnjivim, ali budući da je bila dobra i poslušna supruga, ona učini što ju je muž zamolio.
Idući vikend vratio se umoran, ali je izgledao dobro i zadovoljno. Žena ga je s veseljem dočekala i pitala jesu li ulovili mnogo ribe? On reče: "Jesmo, ulovili smo gro ribe, bilo je tu lososa, pastrve itd. Nego, zašto mi nisi spakrala moju novu pidžamu, a lijepo sam te zamolio da to učiniš?"
Što mislite što mu je žena odgovorila?
Žena odgovori: "Ali dragi ja ti je jesam spakirala - bila ti je u kutiji s ribičkim priborom"..
Noć...grmi...guzi Mujo neku žensku na groblju.
Dolazi Haso i kaže mu: "Ej, bolan Mujo, daj i meni malo!!!"
A Mujo će njemu na to: "Eno ti lopata pa si iskopaj!"
Nakon prve bracne noci...
ON:Draga sudeci po tvojim vjestinama,usudio bih se reci da ti nisam prvi...
ONA:Dragi,sudeci po tvojim,usudila bih se reci da mi nisi ni zadnji...
Poduzece...pedesetak zaposlenih. Vlasnik poduzeca odlucio cijeli
posao prepustiti sinu. Sin..diplomirao na faxu zeljan novih pobjeda objerucke
prihvaca ponudjeno...prvi zadatak racionalizirati broj zaposlenih.Udje u
poduzece, gleda, radnici rade pogledavaju ga ispod oka, dodje prva
pauza...nakon tocno pet minuta svi su na svojim radnim mjestima, pauza za klopu...nakon pola sata svi rade osim jednoga...faca sjeo na radijator u hodniku i bulji kroz prozor. Mladi gazda dolazi do njega i pita ga:"Mladicu..kolika je tvoja mjesecna placa
" Faca ga pogleda I kaze..."Pa oko 2500 kuna !" gazda gurne ruku u djep..izvadi lovu i kaze "Evo ti 2500 kuna kao placu za ovaj mjesec...i jos dvije i pol kao otpremninu...idi I da te ovdje vise nisam vidio". Mladic uzme lovu, slegne ramenima nasmije se I ode kroz vrata. Gazda se okrene ostalim zaposlenima, odusevljen cinjenicom kako je lagano dao svoj prvi otkaz i kaze " Evo, ovo je samo upozorenje svima vama, a sad neka mi netko kaze ime ovog mladica i radno mjesto na kojem je radio da javim kadrovskoj"...Svi sute i jedan od radnika skupi hrabrost i kaze...."Ovo je bio Ivan.........a inace radi kao dostavljac u obliznjoj pizzeriji”...
Otisli Stipe Mesic i Vladimir Seks sa suprugama na svecanu veceru u
Bijelu kucu koju je uprilicio George Bush.
Poslije aperitiva i kratkog govora u salonu, domacica ih sve pozove u
blagovaonicu za veceru. Kad tamo zlatni pribor za jelo i zlatni tanjuri.
Nisu jos ni sjeli kako treba, a Seks vec maznuo jedan veliki tanjur i
stavio ga ispod kosulje.
Vidjela to gdja. Milka, pa kaze Stipi: -Stipe,
eno ga Seks maznuo zlatni tanjur. Hocu i ja jedan!
Stipe se pocne vaditi: -Ja da kradem tanjure po Bijeloj kuci? Hajde,
molim te...
Milka ni da cuje: -Hocu jedan tanjur, pojest ce mi Ankica zivce kada se
vratimo u Hrvatsku.
Razmislja Stipe, sto ce, nema mu druge nego da i on mazne jedan tanjur.
Ustaje, zamoli nazocne za malo pozornosti i pocne:
* Cijenjeni uzvanici, mozda vi to neznate, ali ja sam prije nego sto sam
postao politicar i predsjednik Hrvatske bio madzionicar.
Prisutni se iznenadjeno pogledaju, a Stipe nastavlja: -Sada cu izvesti
jedan od
mojih omiljenih trikova.
Uzme jedan zlatni tanjur sa stola i nonsalantno ga stavi ispod kosulje.
U blagovaonici muk, Stipe se mirno
zakopcava i kaze: -A sada molim vas, pogodite gdje je tanjur? Svi upere
prst u njega, a Stipe ce saljivo uz lagano uzdignutu obrvu:
* A ne. Kod Seksa je...