aj malo se uozbiljite
Rodi se dijete i cim je izaslo kaze doktorima: -Dajte mi PC, moram pisati programe! Vide doktori da je dijete prepametno i odrezu mu pola mozga. Probudi se dijete i kaze: - Dajte mi digitron, moram nesto izracunati! Vide doktori da je dijete i dalje prepametno pa mu izvade cijeli mozak. Probudi se dijete bez mozga i kaze: -Sta je, sta me gledate picke?! Vadi prometnu i vozacku!!!
Legnu navečer muž i žena u krevet. Muž počne češat ženinu nogu i upita: - Draga hoćemo li malo... ?
- Ajme ljubavi oprosti, ali sutra iman zakazano kod ginekologa, pa bi trebala ostat svježa i mirišljava.
Muž se, vidno razočaran, okrene na drugu stranu i zašuti. Nije prošlo dugo, a on se ponovo okrene prema njoj i upita: .........- A imaš li što zakazano kod zubara?
Vozi Sanadera vozač po nekom pustom mjestu kad ono nalete na divlju svinju i skrše auto. Pošalje Sanader vozača po pomoć. Vrati se ovaj mrtav pijan. Sanader ga ljutito upita: - Što je bilo? Gdje si tako dugo?
Vozač mu odgovori:
- Kad sam ljudima u mjestu rekao da sam Sanaderov vozač i da sam zgazio svinju svi su me počeli častiti...
Sjede dva prijatelja u sobi kad dođe baba i upita: Hoćete da vam stavim kavu? Ma poslije, baba, nema frke.
Opet dolazi baba i pita: Da stavim kavu?
Ma poslije, baba, nema frke.
Dolazi baba za pola sata sa kavama i kaže:
...Evo vama kava, pa kad Frka dođe, skuhat cu i njemu.
Pita Mujo Hasu:- "Kol'ko je 2 minus 1 minus 1?
"- "Ne znam.
"- "Pa gledaj, npr, imas 2 jajeta i jedno das meni, a drugo Fati. I sta ti ostane?" - "A ostaje mi kita...
Kako je umrla Pepeljuga?-Kad je prosla ponoc tampon joj se pretvorio u bundevu...
Otac grdi sina:
- "Kakve su vam to blesave igre! Još ćete razbiti glavu jedan drugome! Zar se ne znate igrati normalno? U moje vrijeme smo se mi igrali lijepih igara. Moj prijatelj stavi sebi jabuku na glavu i ja uzmem luk i strelu i onda.... eh.... da.... danas bi mu bilo 45 godina..."
Koja je pjesma ovih dana hit u Japanu?-Krivo je more...
Stara Japanska poslovica:
- Tko rano rani, odnese ga tsunami!