jog malo si neudoban kad su cure u pitanju
moje iskustvo, dosad šta sam vidio a vidio sam puno po meni najizdržljiviji je morini
stvarno toj mašini šta moš radit to niu istine i neće đubre da umre moš se jebat
minarelli zna se da valja i sve, stvarno skidam kapu, aerox je glavni predstavnik i o njemu neću pričat nego baš o mašini, ima prednosti nad piaggiom milijun i uvijek je kvaliteta na razini dok kod piaggia varira jer imaš runnera sa 60tkm ništa im a novi nrg se raspe za par tisuća
e sad moje iskustvo, nrg power 4500km ovaj koji sam uzeo, skinem ja mašinu dolje na čišćenje i da ju pregledam malo i tako i reko aj da vidim dal radilica ima lufta, skinem ja vario, magnet i tako i probam radilicu a ono
lufta ko u priči kompa moj!!
a gore je samo bio zx prije mene, i sad arrow imam
pa na ditechu sa 30 i kususr tisuća nije bilo toliko lufta, aj prijeđem ja preko toga
već bilo prigrijalo, sklepam si ja sve za cestu i vozim se tako zadovoljan ja i najednom nemoš upalit skuter, odma sa znao da me čok jebe, ok i nejga zamjenim, stavim ručni sve 5.
Jučer se vozim i samo nešto krene vibrirat u mašini
sad imam 5900km i najmanje šta mi treba je da se raspu ležajevi na toj kilometraži
bili mi na meetu i netko mi se dere da mi zadnji kotač ide u 8icu, mislim se koji q pa novi skuter, stanem ja i probam rukom kad ono ima lufta osovina sekundara
mislim stvarno je taj piaggio otišo u 3pm sa svojom poslovnom filozofijom, gade mi se više i sad mašina koja bude išla na SR će definitnvno ić na detaljno rastavljanje i zamjenu svakog i najmanjeg ležaja i semeringa jer kad oni u tvornici neznaju napravit posao onda ću ja morat sam