Tehnički kutak > Garaža
Malaguti f15 fire fox
wonderkid:
--- Citat: mario_f15 - 18 Srpanj, 2011, 16:56:12 ---mozda bude rijesio rupu al se onda bude prevrtavo , 3.9 gr role i zuti centralni nema pojma !
motor je bio moj , probavo sam sve moguce kombinacije tako da nema smisla pisat nesta dalje ! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
odmah sam vidio da je tvoj ;D
danc00:
--- Citat: mario_f15 - 18 Srpanj, 2011, 16:56:12 ---mozda bude rijesio rupu al se onda bude prevrtavo , 3.9 gr role i zuti centralni nema pojma !
motor je bio moj , probavo sam sve moguce kombinacije tako da nema smisla pisat nesta dalje ! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Baš si probal žuti malossi na tom setupu i sa tim rolicama i PREVRTAVAL SE JE? Ne vjerujem!
mario_f15:
--- Citat: danc00 - 18 Srpanj, 2011, 18:52:04 ---Baš si probal žuti malossi na tom setupu i sa tim rolicama i PREVRTAVAL SE JE? Ne vjerujem!
--- Kraj citata ---
tvrdi centralni - teze rolice :toothy11:
i ovako se sad dosta vrti
a kamo li da stavis zuti centralni na to
vrtio bi se u nebesa !
danc00:
--- Citat: mario_f15 - 18 Srpanj, 2011, 18:56:11 ---tvrdi centralni - teze rolice :toothy11:
i ovako se sad dosta vrti
a kamo li da stavis zuti centralni na to
vrtio bi se u nebesa !
--- Kraj citata ---
Ljepo sam te pital, jesi li baš probal malossi žuti na tom setupu sa tim rolicama?
mario_f15:
--- Kraj citata ---
--- Citat: danc00 - 18 Srpanj, 2011, 18:58:04 ---Ljepo sam te pital, jesi li baš probal malossi žuti na tom setupu sa tim rolicama?
--- Kraj citata ---
ne vidis citat?
probavo sam svasta sa zutim malossi, crvenim , top sivim, polini ljubicastim ...itd!
i ovo je bila najbolje kombinacija, bijeli malossi i role 3.9 !
predpostavljam da bi se mogo ustelat i sa zutim al bi izgubio u ubrzanju jer je dosta tvrdi od bijelog , i morale bi ici dosta teze rolice !! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju