Tehnički kutak > Garaža

Malaguti f15 fire fox

<< < (5/18) > >>

danc00:
Nisi sve moguće kombinacije jel kak dečko priča ima dosta veliku rupu, a ta rupa NE smije biti sa multivarom!

Multivar ima rupe uvjetovane nelinearnim polutkama ali to su više skokovi okretaja a ne rupe di on ne vuče nikam ili nabire...

Ne znam kak si štelal i ne bi se htel mešati ali po pričanju je to prevelika rupa...

MIKSETA:

--- Citat: wonderkid - 18 Srpanj, 2011, 18:19:07 ---odmah sam vidio da je tvoj ;D

--- Kraj citata ---
Ja ga prepoznao po setupom  :icon_biggrin:
Mislim da kad si ga imao mario ti vozikao si ga i sa crveni centralni koliko pamtim pa smenio na bijeli  ;D
Nek te sluzi dugo malaguti `91 :D

marin-w:

--- Citat: mario_f15 - 18 Srpanj, 2011, 19:01:04 ---
 ne vidis citat?

probavo sam svasta sa zutim malossi, crvenim , top sivim, polini ljubicastim ...itd!

i ovo je bila najbolje kombinacija, bijeli malossi i role 3.9 !

predpostavljam da bi se mogo ustelat i sa zutim al bi izgubio u ubrzanju jer je dosta tvrdi od bijelog , i morale bi ici dosta teze rolice !!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kod mene je bio 4.7g( NE 3.9kao sto sam gore napisao :))),polini speed control,top remen,najtvrdji federici od top-a,neki auspuh divlji(slici top-ovom),prosiren usis,karbonske lam i crveni centralni od malossi-a.

Stavljanjem tezih/laksih rolica ili slabijeg federa pojavljivala se rupa.

cameosb:
banoza jel leti taj malaguti
ne diraj vise nista, samo se vozi

mario_f15:

--- Citat: danc00 - 18 Srpanj, 2011, 19:29:54 ---Nisi sve moguće kombinacije jel kak dečko priča ima dosta veliku rupu, a ta rupa NE smije biti sa multivarom!

Multivar ima rupe uvjetovane nelinearnim polutkama ali to su više skokovi okretaja a ne rupe di on ne vuče nikam ili nabire...

Ne znam kak si štelal i ne bi se htel mešati ali po pričanju je to prevelika rupa...

--- Kraj citata ---

naporan si ?  :toothy3:

motor je kod mene isao savrseno, sto moze vjeko86 potvrdit, on ga je vozio zadnju puta , i nikakvih rupa nije bilo ! sta se sad desilo nemam pojma !  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju