Tehnički kutak > Garaža
Malaguti f15 fire fox
danc00:
Nisi sve moguće kombinacije jel kak dečko priča ima dosta veliku rupu, a ta rupa NE smije biti sa multivarom!
Multivar ima rupe uvjetovane nelinearnim polutkama ali to su više skokovi okretaja a ne rupe di on ne vuče nikam ili nabire...
Ne znam kak si štelal i ne bi se htel mešati ali po pričanju je to prevelika rupa...
MIKSETA:
--- Citat: wonderkid - 18 Srpanj, 2011, 18:19:07 ---odmah sam vidio da je tvoj ;D
--- Kraj citata ---
Ja ga prepoznao po setupom :icon_biggrin:
Mislim da kad si ga imao mario ti vozikao si ga i sa crveni centralni koliko pamtim pa smenio na bijeli ;D
Nek te sluzi dugo malaguti `91 :D
marin-w:
--- Citat: mario_f15 - 18 Srpanj, 2011, 19:01:04 ---
ne vidis citat?
probavo sam svasta sa zutim malossi, crvenim , top sivim, polini ljubicastim ...itd!
i ovo je bila najbolje kombinacija, bijeli malossi i role 3.9 !
predpostavljam da bi se mogo ustelat i sa zutim al bi izgubio u ubrzanju jer je dosta tvrdi od bijelog , i morale bi ici dosta teze rolice !! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kod mene je bio 4.7g( NE 3.9kao sto sam gore napisao :))),polini speed control,top remen,najtvrdji federici od top-a,neki auspuh divlji(slici top-ovom),prosiren usis,karbonske lam i crveni centralni od malossi-a.
Stavljanjem tezih/laksih rolica ili slabijeg federa pojavljivala se rupa.
cameosb:
banoza jel leti taj malaguti
ne diraj vise nista, samo se vozi
mario_f15:
--- Citat: danc00 - 18 Srpanj, 2011, 19:29:54 ---Nisi sve moguće kombinacije jel kak dečko priča ima dosta veliku rupu, a ta rupa NE smije biti sa multivarom!
Multivar ima rupe uvjetovane nelinearnim polutkama ali to su više skokovi okretaja a ne rupe di on ne vuče nikam ili nabire...
Ne znam kak si štelal i ne bi se htel mešati ali po pričanju je to prevelika rupa...
--- Kraj citata ---
naporan si ? :toothy3:
motor je kod mene isao savrseno, sto moze vjeko86 potvrdit, on ga je vozio zadnju puta , i nikakvih rupa nije bilo ! sta se sad desilo nemam pojma ! ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju