Tehnički kutak > Garaža

Malaguti f15 fire fox

<< < (3/18) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: malaguti1991 - 18 Srpanj, 2011, 15:57:26 ---a ja sam ga mislio farbat u bijelo sa nekim sivo-crnim dodatcima... ???  ;D
a mašina je složena

--- Kraj citata ---
Bojaj ga!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
Ali dobro smisli sta ces da ti kasnije nebi bilo zao!!!
 ;D ;D

tomovzo666:
nice :icon_thumright: :icon_thumright:

danc00:

--- Citat: malaguti1991 - 18 Srpanj, 2011, 16:03:41 ---setup je:
leo vince zx...
malossi multivar (malossi role 3.9 gr.)...
dellorto 17.5 ts...
polini speed clutch (bijele oprugice)...
malossi bijeli centralni...
topov remen...
polini karbonske lamelice...

imam i el.blokadu... :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Stavi žuti malossi, i riješil buš onu rupu u ubrzanju, ostalo je ok! Samo probaj oprugu zamjenit, to ti je 10 min posla i 50kn troška!

mario_f15:

--- Citat: danc00 - 18 Srpanj, 2011, 16:53:08 ---Stavi žuti malossi, i riješil buš onu rupu u ubrzanju, ostalo je ok! Samo probaj oprugu zamjenit, to ti je 10 min posla i 50kn troška!

--- Kraj citata ---
mozda bude rijesio rupu al se onda bude prevrtavo , 3.9 gr role i zuti centralni nema pojma !

motor je bio moj , probavo sam sve moguce kombinacije tako da nema smisla pisat nesta dalje !  :icon_thumright:

marin-w:

--- Citat: mario_f15 - 18 Srpanj, 2011, 16:56:12 ---mozda bude rijesio rupu al se onda bude prevrtavo , 3.9 gr role i zuti centralni nema pojma !

motor je bio moj , probavo sam sve moguce kombinacije tako da nema smisla pisat nesta dalje !  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ja sam imao slicnog sa svime,samo je moj imao 12karb.
Probao sam sve moguce federe od malossi i top-a i jedino sam sa crvenim malossi rijesio rupu u ubrzavanju  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju