Nemojte se miješati u moje znanje jer me nitko od vas ne pozna, pitam samo zato jer je to vjerojatno netko prije mene slagao pa da mi reče šta i kako..
Slagao sam dečku polini sport i u papirima je pisalo da treba samo iglicu na frgi poštelat, i rezo spuh. I motor ide super a sve serijala samo polini sport, multivar i zx. Zato sam pitao dali je netko kupio novi due + i šta piše u papirima da treba još mijenjat..
Zato please nemojte se pravit pametni, razmišljat o mom znanju i savjetovat mi da si kupim bicikl nego recite šta treba..
Nigdje nisam napisao da mi je kit na motoru jer bi u tom slučaju iznio svoje dojmove a nebi pitao kak složit setup, mehanika nije problem..NEZNAM koja je bolcna original i NEZNAM koja je bolcna na due i NEZNAM koja mi bolcna treba, zato PITAM.
Znam da je to mid race kit i sve to stoji, ja se ne želim mid rejsat nego samo iz zajebancije to složit..kaznite me
Opet molim bez izdrkavanja nego korisni savjeti..A sad čim mi kit stigne složit ću ga na ovaj setup koji imam samo da vama pametnima dokažem da motor može vozit..hvala