Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox čuniranje
Josip:
--- Citat: smoki - 17 Srpanj, 2011, 11:26:43 ---Sa prijenosom sam jako zadovoljan, multivar sa rolicama koje sam sam tokario, neznam koje težine jer nemam tako preciznu vagu ali su *ebeno dobro pogođene..Radilicu sam mislio promijenit ali neznam koja je bolcna na due + i kakva mi je radilica najbolja(najjeftinija)..Jer kažem, ne slažem ga za trke nego za every day..
Kevlar remen imam nov al neću ga stavljat prije kita..Kvačilo mi ne treba drugo ovo mi je super..ak bude klizilo promijenit ću, oprugice su mi jako tvrde tak da je prijenos ok, to nebi mijenjao..
Znači radilica, koja? I karb, koji? Znači trebao bi i karb 19 sa prirubnicom? Pretpostavit ću da mi više ovaj airbox ne igra..Tražim kao kod kompa - minimal requirements
Spuh neću mijenjat sigurno jer je kupljen nov i došao s motorom..Ovakav:
http://imageshack.us/photo/my-images/820/20110716135845.jpg/
Iza piše titanium, ništa drugo..
--- Kraj citata ---
onda ili ne diraj nista ili stavi neki base cilindar, radilicu onda ni ne moras mjenjat, carb 19mm, ostavi stand filter (manja potrosnja) postelaj kako treba i bok
i kako molim te znas da su ti svi ti federi "tvrdi pa su dobri" i onda je prijenos dobar?
due ti je min za nardo, a glupo je da ga stavis na ovaj arrow jer nece iskoristit ni 50% kapaciteta cilindra, a i due vrti na 12500 i mislim da nije bas neki best čojs za pocetak, a ti sad kako oces,
sta se radilice tice stand ti je 10mm, a ako ti je kit montiran vjerojatno je i bolcna na klipu 10mm jer drugacije ne sljaka
ako ces kupovat uzmi neku BGM ili motoforce bit ce ti super (nije prek 100€)
i nije ti due bas za svaki dan pogotovo jer ti cini mi se nemas neko osebujno znanje
:icon_thumright:
doritos:
nista ne diraj i vozi ovako kako je.
ako zelis utuc pare onda uzmi taj due+, radilicu, nardo i itd...
ne mozes voziti due+ bez spuha kak bog zapoveda i radilice .
marko_rox:
kolko ti km ima skut?
trebat ces ti brzo i novo kvačilo to ti ce ic dobro al ce ti otic vidjet ces :laughing7:
trebo si se prvo raspitat pa onda uzet kit, mogo si uzet base
a ovo ti nije za svaki dan kak ti zelis, i nemres sad ti toradit kak ti islis da bi islo decki su ti rekli koji je minimum auspuh: nardo karb: 19 mm i druga radilica
MP Tuning:
prodaj due+ ako ne zelis kupit radilicu,karb,spuh itd,uzmi base kit,ostavis taj spuh,kupis dell 17.5,poigras se s prijenosom i to ti je to :hello:
smoki:
Nemojte se miješati u moje znanje jer me nitko od vas ne pozna, pitam samo zato jer je to vjerojatno netko prije mene slagao pa da mi reče šta i kako..
Slagao sam dečku polini sport i u papirima je pisalo da treba samo iglicu na frgi poštelat, i rezo spuh. I motor ide super a sve serijala samo polini sport, multivar i zx. Zato sam pitao dali je netko kupio novi due + i šta piše u papirima da treba još mijenjat..
Zato please nemojte se pravit pametni, razmišljat o mom znanju i savjetovat mi da si kupim bicikl nego recite šta treba..
Nigdje nisam napisao da mi je kit na motoru jer bi u tom slučaju iznio svoje dojmove a nebi pitao kak složit setup, mehanika nije problem..NEZNAM koja je bolcna original i NEZNAM koja je bolcna na due i NEZNAM koja mi bolcna treba, zato PITAM.
Znam da je to mid race kit i sve to stoji, ja se ne želim mid rejsat nego samo iz zajebancije to složit..kaznite me
Opet molim bez izdrkavanja nego korisni savjeti..A sad čim mi kit stigne složit ću ga na ovaj setup koji imam samo da vama pametnima dokažem da motor može vozit..hvala :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju