Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox čuniranje

<< < (3/5) > >>

MP Tuning:

--- Citat: smoki - 17 Srpanj, 2011, 13:32:20 ---Nemojte se miješati u moje znanje jer me nitko od vas ne pozna, pitam samo zato jer je to vjerojatno netko prije mene slagao pa da mi reče šta i kako..

Slagao sam dečku polini sport i u papirima je pisalo da treba samo iglicu na frgi poštelat, i rezo spuh. I motor ide super a sve serijala samo polini sport, multivar i zx. Zato sam pitao dali je netko kupio novi due + i šta piše u papirima da treba još mijenjat..

Zato please nemojte se pravit pametni, razmišljat o mom znanju i savjetovat mi da si kupim bicikl nego recite šta treba..

Nigdje nisam napisao da mi je kit na motoru jer bi u tom slučaju iznio svoje dojmove a nebi pitao kak složit setup, mehanika nije problem..NEZNAM koja je bolcna original i NEZNAM koja je bolcna na due i NEZNAM koja mi bolcna treba, zato PITAM.

Znam da je to mid race kit i sve to stoji, ja se ne želim mid rejsat nego samo iz zajebancije to složit..kaznite me

Opet molim bez izdrkavanja nego korisni savjeti..A sad čim mi kit stigne složit ću ga na ovaj setup koji imam samo da vama pametnima dokažem da motor može vozit..hvala :hello:

--- Kraj citata ---

motor sigurno ide super,ali sa zx-om i serijskim karbom sigurno iz kita ne izvlaci max,a kad slozis kit naravno da ce se motor moci voziti,ali nece sve bit tako super

a ako hoces korisne savjete,stavi narda,taj kevlar sto imas,karb bi morao staviti 19,radilicu,i nista vise,osim sto bi se trebao jos malo poigrati s prijenosom :icon_thumright:

ivanm:
a može vozit al ništa bolje od base kita sa ostatkom setupa.. a najvjerojatnije će cviknut brzo..
bolcna je 10mm..
pročitaj postove koje su ti dečki napisali potpuno točno... ako nisi zadovoljan odgovorom potraži ga negdje drugdje ili već sam znaš sve pa i ne znam zašto pitaš..
za due + treba mijenjat kajlu na magnetu i stavit shift kajlu, to piše u uputstvu :icon_biggrin:

smoki:
@MP Tuning - takav odgovor mi treba, nisam ni rekao da želim da ide bolje od base kita..želim samo da ide bolje od serijale..dobio sam kit za dobre novce pa bi si to složio pa pitam da skupim sve prije nego počnem..

Za ovog frenda nisam ni reko da izvlači max, osjeti se da skut može još dosta bolje ić ali on je meni to donio da mu složim, htio je samo brži motor od ostatka klinaca..i to je super

@ivanm - neznam zašto bi cviknuo ak mu poštelam bogatiju smjesu na karbu i ak izbacim mješalicu ulja i sam radim mješavinu..Šta se tiče hlađenja već dugo na serijskom kileru imam ventilator preko cijelog kilera tak da me ni to ne brine..btw neznam sve, zato i pitam, nitko nezna sve, a za ovo zadnje si lijepo mogao napisati da treba pomaknut kut paljenja, neznaju svi šta je shift (offset) kajla.. :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: smoki - 17 Srpanj, 2011, 18:19:33 ---@MP Tuning - takav odgovor mi treba, nisam ni rekao da želim da ide bolje od base kita..želim samo da ide bolje od serijale..dobio sam kit za dobre novce pa bi si to složio pa pitam da skupim sve prije nego počnem..

Za ovog frenda nisam ni reko da izvlači max, osjeti se da skut može još dosta bolje ić ali on je meni to donio da mu složim, htio je samo brži motor od ostatka klinaca..i to je super

@ivanm - neznam zašto bi cviknuo ak mu poštelam bogatiju smjesu na karbu i ak izbacim mješalicu ulja i sam radim mješavinu..Šta se tiče hlađenja već dugo na serijskom kileru imam ventilator preko cijelog kilera tak da me ni to ne brine..btw neznam sve, zato i pitam, nitko nezna sve, a za ovo zadnje si lijepo mogao napisati da treba pomaknut kut paljenja, neznaju svi šta je shift (offset) kajla.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Majsktore , samo napred  :icon_thumright:

daj mi objasni sta ce ti na serijskom kileru veeliki ventilator ako je serijala ??

danc00:

--- Citat: doritos - 17 Srpanj, 2011, 18:32:51 ---Majsktore , samo napred  :icon_thumright:

daj mi objasni sta ce ti na serijskom kileru veeliki ventilator ako je serijala ??

--- Kraj citata ---

Pa da nije serijala, kiler bez ventilatora nije kullll........... :frajer:

BTW- mješalica ti dobro dođe, ne znam zake bi ju vadil ak je ispravna :dontknow: Smjesa ne treba biti bogata, mora biti taman :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju