Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox čuniranje
smoki:
E ovak..Aerox sa trenutnim setupom:
Termogrupa original, malossi multivar, neki auspuh rezo nemam pojma koji, polini plavi filter, serijska frga, tvrđi federi kvačila.. E sad sam nabavio TP due+ pa bi nabio to gore i zanima me treba li šta popratno stavljat,a da je NUŽNO..frgu najradije nebi mijenjao jer je reparirana a ne treba mi skut za trke..zanima me šta treba uz taj kit promijenit, dali treba dizna ili svijećica druga? thx
marin18:
--- Citat: smoki - 16 Srpanj, 2011, 22:41:19 ---E ovak..Aerox sa trenutnim setupom:
Termogrupa original, malossi multivar, neki auspuh rezo nemam pojma koji, polini plavi filter, serijska frga, tvrđi federi kvačila.. E sad sam nabavio TP due+ pa bi nabio to gore i zanima me treba li šta popratno stavljat,a da je NUŽNO..frgu najradije nebi mijenjao jer je reparirana a ne treba mi skut za trke..zanima me šta treba uz taj kit promijenit, dali treba dizna ili svijećica druga? thx
--- Kraj citata ---
minimalno karb. 19 , top nardo ili shot , radilica s punim polutkama , kevlar remen , bolje kvacilo , dizne i hrpa rolica,centralnih opruga i oprugica kvacila...........ugl. to je due+ :icon_biggrin:
Darky:
a minimalno od toga trebas karb 19 prijenos nastelat uz ovo sto imas vec :toothy3:
Josip:
--- Citat: Darky - 16 Srpanj, 2011, 23:03:02 ---a minimalno od toga trebas karb 19 prijenos nastelat uz ovo sto imas vec :toothy3:
--- Kraj citata ---
zna se sta ide na due+ ! ! ! (minimum ti je radilica, 19mm, vario, nardo)
a ako to nemislis ostavi kako je!
smoki:
Sa prijenosom sam jako zadovoljan, multivar sa rolicama koje sam sam tokario, neznam koje težine jer nemam tako preciznu vagu ali su *ebeno dobro pogođene..Radilicu sam mislio promijenit ali neznam koja je bolcna na due + i kakva mi je radilica najbolja(najjeftinija)..Jer kažem, ne slažem ga za trke nego za every day..
Kevlar remen imam nov al neću ga stavljat prije kita..Kvačilo mi ne treba drugo ovo mi je super..ak bude klizilo promijenit ću, oprugice su mi jako tvrde tak da je prijenos ok, to nebi mijenjao..
Znači radilica, koja? I karb, koji? Znači trebao bi i karb 19 sa prirubnicom? Pretpostavit ću da mi više ovaj airbox ne igra..Tražim kao kod kompa - minimal requirements
Spuh neću mijenjat sigurno jer je kupljen nov i došao s motorom..Ovakav:
http://imageshack.us/photo/my-images/820/20110716135845.jpg/
Iza piše titanium, ništa drugo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju