Tehnički kutak > Tuning skutera
koji auspuh na Apriliu sport city ?
ivanm:
pa ne moraš stavit tak skup spuh... stavi onaj za 700-800kn.. leo vince tt ili giannelli extra..
RAY:
--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2011, 14:39:55 ---pa ne moraš stavit tak skup spuh... stavi onaj za 700-800kn.. leo vince tt ili giannelli extra..
--- Kraj citata ---
i ima sam namjeru staviti leo vince TT i minjati multivar,rolice,federe pa sad opet i neznam bili i kolika je to krajnja brzina itd..sad sam zbunjoza teška :sad1:
jbt.volio bi jednom čuti rezolutno,ako prominiš to i to dobit ćeš toliko i toliko a ne priča tipa pa bit će nešta ali nije to ipak to itd !?
ivanm:
pa rekao sam ti, 5km/h više... možda s multivarom koji km još... znači 80km/h.. ali ubrzanje dosta brže..
uzmi samo spuh, stavi sve što dobiješ u paketu plus veću diznu... a multivar hoćeš/nećeš..
RAY:
--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2011, 14:51:44 ---pa rekao sam ti, 5km/h više... možda s multivarom koji km još... znači 80km/h.. ali ubrzanje dosta brže..
uzmi samo spuh, stavi sve što dobiješ u paketu plus veću diznu... a multivar hoćeš/nećeš..
--- Kraj citata ---
ok hvala ti ivane ,kad sam zva ove iz piagga st oni su za pollini verziju i ćovik kaže nakon nekih uloženih 2000 kn imat ćeš zvrka samo takvog :dontknow:
ivanm:
nije to samo tako... treba kit dobro poštelati da potraje.. nedavno je kod mene bio lik sa piaggiom i u piaggio servisu samo su mu stavili kit na ostatak setupa serijskog i zacvikao je za 400km (dugo je i išo)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju