Tehnički kutak > Tuning skutera

koji auspuh na Apriliu sport city ?

<< < (9/10) > >>

RAY:

--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2011, 15:08:50 ---nije to samo tako... treba kit dobro poštelati da potraje.. nedavno je kod mene bio lik sa piaggiom i u piaggio servisu samo su mu stavili kit na ostatak setupa serijskog i zacvikao je za 400km (dugo je i išo)

--- Kraj citata ---

a ja računam bolje njima nego ovim lokalnim meštrima..
mislim da ova ekipa iz piagga nije loša i da ima poprilično iskustvo pa ako sad rikne tražit ću novce natrag  :icon_biggrin:

ivanm:
imaju iskustva, al nemaju vremena ni volje borit se sa 50-kama..

RAY:

--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2011, 15:31:30 ---imaju iskustva, al nemaju vremena ni volje borit se sa 50-kama..

--- Kraj citata ---

meni ovaj iz centra govori da mu tribaju neke 2-3 ure za posložit kvalitetan polinijev kit na moju apriliu pa nek slaže koliko triba ja samo želim da on ide  :icon_biggrin:

btw.naša sam jednu gileru runner 09 god/200 cca pa se možda odlučim i za gil.. a ovu svoju apriliu i prodan,ko zna,krhko je znanje jer ova aprilia s tim kitom će me izaći u nešta malo manje šolda  :dontknow:

ivanm:
ako neznaš sam to tunirat onda radije nemoj..
ako se ne razumiješ u to radije nabavi jači skuter.. nije to chip tuning..

RAY:

--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2011, 17:29:38 ---ako neznaš sam to tunirat onda radije nemoj..
--- Kraj citata ---

ne ja nego sam mislio dati jednom od radnika iz piaggo centra  :icon_biggrin:

--- Citat: ivanm - 18 Srpanj, 2011, 17:29:38 ---ako se ne razumiješ u to radije nabavi jači skuter.. nije to chip tuning..

--- Kraj citata ---

ma lako je kupiti jači skuter ali sam uvik tio imati nekog zvrka od 50 cca  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju