Tehnički kutak > Tuning skutera

koji auspuh na Apriliu sport city ?

<< < (7/10) > >>

ivanm:
leovince TT?
ako uzmeš novi dobit ćeš i rolice i federe u kutiji... samo stavi diznu 64 još..

EmirF121:

--- Citat: RAY - 17 Srpanj, 2011, 17:41:35 ---a ovde neki tvrde da je razlika nebo-zemlja  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kod mene jeste razlika nebo-zemlja. Ne znam je li to zato što moj nije zračnjak ili?  :dontknow:

RAY:

--- Citat: ivanm - 17 Srpanj, 2011, 17:53:56 ---leovince TT?
ako uzmeš novi dobit ćeš i rolice i federe u kutiji... samo stavi diznu 64 još..

--- Kraj citata ---

točno sam mislio na taj jer dobar dio ljudi mi ga je preporučio !?

maminjo:

--- Citat: EmirF121 - 17 Srpanj, 2011, 19:11:45 ---Kod mene jeste razlika nebo-zemlja. Ne znam je li to zato što moj nije zračnjak ili?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Normalno da je razlika kad je tvoj LC i to još nova aprilia sr, jedan od najboljih skutera definitivno, zračnjak sa base kitom nije skoro ništa brži od tvog sa rezo spuhom...možda vrlo malo dok se ne počme pregrijavati :icon_biggrin:

RAY:

--- Citat: maminjo - 18 Srpanj, 2011, 11:00:09 ---Normalno da je razlika kad je tvoj LC i to još nova aprilia sr, jedan od najboljih skutera definitivno, zračnjak sa base kitom nije skoro ništa brži od tvog sa rezo spuhom...možda vrlo malo dok se ne počme pregrijavati :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

pa onda se i ne isplati minjati ga,mislim čemu minjati auspuh od 1400 kn a da nema neka razlike  :dontknow:
meni osobno nije toliki problem u kn koliko bi volio da se to lipo poštela i da ide ko zvrk  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju