Tehnički kutak > Tuning skutera

koji auspuh na Apriliu sport city ?

<< < (6/10) > >>

RAY:

--- Citat: ivanm - 17 Srpanj, 2011, 17:27:02 ---a da ali to je težak skuter a slab cilindar... ko kod pežoa npr eliseo 50ccm... dobit ćeš nešto u odnosu na serijski ali ne puno..

--- Kraj citata ---

znači ipak bi se dobilo nešta ali ništa radikalno i značajno !?
znači preporuka je svakako novi veći cilindar npr.70 cca pa turpijaj dalje s ostalim čudima ili ??
btw.prika šteta šta živiš u zg.jer ovde bi ima posla priko glave  :icon_biggrin:

ivanm:
di u dalmaciji, ma hvala lipa :toothy11:
uzmi neki spuh i poštelaj ali ne očekuj previše... bolje ubrzanje i krajnja za 5km/h..

RAY:

--- Citat: ivanm - 17 Srpanj, 2011, 17:34:02 ---di u dalmaciji, ma hvala lipa :toothy11:
--- Kraj citata ---

ma uglavnom ako budeš ima namjeru napraviti radni godišnji javi se bez problema te zaposlim  :icon_biggrin:

--- Citat: ivanm - 17 Srpanj, 2011, 17:34:02 ---uzmi neki spuh i poštelaj ali ne očekuj previše... bolje ubrzanje i krajnja za 5km/h..

--- Kraj citata ---

a ovde neki tvrde da je razlika nebo-zemlja  :dontknow:
ugl.nešta auspuha moram staviti,odluka će pasti ubrzo  :headbang:

ivanm:
(ah jednom sam znao jednu splićanku ;D )
a je neka razlika ali brzo ti to postane presporo..
uzmi onda jeftiniji... giannelli extra il tak nešto za 100€, rolice 4.8-5gr i tvrde federe kvačila..

RAY:

--- Citat: ivanm - 17 Srpanj, 2011, 17:45:07 ---uzmi onda jeftiniji... giannelli extra il tak nešto za 100€, rolice 4.8-5gr i tvrde federe kvačila..

--- Kraj citata ---

a ja sam razmišlja da uzmem onaj leovince te rolice i te tvrde federe kvačila ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju