de dobro je
INTERNET ĆUNERI
i pliz ne budi prost, kakve hebene zablude?? ti i tvoj TBG NAJJAKIJI NA SVETU STE MAJKE MI
vidim da si i dalje ostao na razini kojoj si i bio od kad si poceo sa tjuningom 2t zverki, na razini TAIWAN GOLDEN BEE
e sada ovako,stvarno mi je smijesno i zalosno kada citam ovakve stvari...
sad cu ti u par koraka opisati da ti bude jasnije...
1.ismijavas TGB,na koji je ulozeno toliko truda da si ne mozes zamisliti,stavljena minarelli lc masina i medu jednim je u Hvatskoj s tom masinom ako ne i jedini...ali dobro,bila je najbrza 70-ka u osijeku a bas bi volio vidjeti sta bi mu tvoj Aprila mogla,udisao bi prasinu iza njega
2.to sto nisam bio u mogucnosti kupiti kada sam kupovao neku BRAND marku jer tebi je ocito vazno da pise aprilia,yamaha...ni to me nije sprijecilo da napravim ovo sto je napravljeno od skutera,i to treba puno vise cijeniti nego da sam odmah uzeo recimo gileru
3.skuter sam sam slozio,ovaj roost i metrakit takoder,od prerade blokova,turpijanja cilindra,karb je nastelan vrhunski u svim segmentima...tako da bi ti mogao reci da ima puno vise prakse nego teorije,i nisam nista procitao nego temeljim sve na vlastitom iskustvu...a ako si ti nesta krivo rekao oprosti sto sam te ispravio jer je tako kako je,to sam vozio stelo i znm kako sve radi!
4.svaki moj setup je isao jako dobro,to ti mogu potvrditi par clanova sa foruma...na ni jednom setup nisam presao puno kilometara,zasto?zato jer sam uvijek htio jace i jace!
5.ako ti mene smatras da se bahatim onda se malo zapitaj,jer sve cinjenice koja sam iznio su tocne jer sam to prosao i slagao takav setup a ne kupio teoriju sa foruma
6.daj ne serendaj vise,pun mi je rac ovakvih ljudi koji sam nes seru ne znaju nista o meni,nisu me nikad vidjeli niti vozili moj skuter...
7.i necu tebi sigurno poslati skuter da mi ga slazes kada mogu sam
8.necu vise nista pisati jer mi se par ljudi sam ovog foruma popelo preko kurca a isto tako i cijeli ovaj forum!
I DA JOS CU TI NESTA RECI STO NISAM PLANIRAO,JEL SE SJECAS ONE TOP PERFORMANCE RADILCE SA PUNIM POLUTKAMA STO SI MI HTIO PRODATI???
NA SRECU PA SAM PAMETNIJI OD TEBE,I PROCITAO SAM U JEDNOJ STAROJ TEMI NA FORUMU LIJEPO SI NAPISAO " radilica nije u centru i spopigana bas tam di je iglicasti lezaj klipnjace".MISLIO SI MI UVALITI JER SI OČITO MISLIO DA NEMAM POJMA,E CRNI CRNI TAKO SE TO NE RADI I UBUDUCE POTRAZI NEKOGA KO ME CES TO MOCI STVARNO UVALITI JER MENI NECES
čovjeće di ti je obraz,UTEKO AA?
NEMAM JA S TOBOM VISE STA PRICATI,STO SAM ZNAO TO SAM OTPJEVAO I ZAVRSIO S TOBOM ZA VIJEKE VIJEKOVA!
ČAO,PUSA,BOK I NEMOJ ME JEBAVATI VISE