Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf  (Posjeta: 9842 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Biker(ss)

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Live to ride, ride to live.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf
« : 13 Srpanj, 2011, 18:13:08 »
Jeli to moguće???...zaustavi mene frik...ma eto išao sam samo do benge..ima 2km...i zaustavi i pita di su. Ja otvorim sic i pokazem mu da su potrgane. Prije 4 dana na Kupi smo igrali odbojku, kreten se zatrcao i bacio te je razbio moje naocale...totalno. I sad su nove u izradi 2 tjedna. Lik se napuše...veli to ne može tako. reko a šta bi ja...neću hodat kao ni vi...kilometrima hodat. Napravi se blesav kao da to nije cuo i kaze: pa nemozes ti corav vozit itd...ja uletim i reko kazem MOGU...reko ja vidim i znam sve di je koji znak. Nisam glup da ne znam pamtit niti slijep..imam samo -0.80 dioptriju. On se opet napravi blesav i ko da hoce da mu dam mito..ja i frend gledamo. Veli on ja cu tebi morat oduzet vozacku...a reko ne ne ne necemo tako igrat....to se ne moze...labla...ode u auto i dobijem prvi prekrsaj(ne kaznu)...a da se ni nisam usprotivio vjerujem da bi uzeo vozacku. Sto uciti s takvim gadovima. Sad gledam da ga navecer cekam da dođe s posla i sjekirom u glavu  :angry9:
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
Odg: Oduzimanje vozačke zbog nenošenja naočala..wtf
« Odgovori #1 : 13 Srpanj, 2011, 18:15:37 »
kakav prekrsaj? jel to ona opomena samo ili ?  :redface:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #2 : 13 Srpanj, 2011, 18:17:35 »
ako ti u vozačkoj piše da moraš nositi naočale onda moraš! bez naočala voziš isto kao da voziš bez vozačke!
vjeruj mi, nosim naočale od moje treće godine života a u autima, kamionima ili na dva kotača sam već 21 godinu.

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 13 Srpanj, 2011, 18:27:19 »
da opomena ali vele kao mogla biti kazna 500kn...znam ja da moram nosit...jebiga nosit cu od brata onda i sjebat cu si vid samo da oni budu zadovoljni...
ali oduzimanje vozacke...halo
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #4 : 13 Srpanj, 2011, 18:56:33 »
mogi si reć da imas leće

Offline formoz

• maxi forumaš
  • TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Medjugorje
  • Moj Skuter: Aprilia RS125
  • Moja Kaciga: XPEED
  • MojSetup: :)
  • MojSpuh: :P
« Odgovori #5 : 13 Srpanj, 2011, 19:27:53 »
mogi si reć da imas leće

pa te pita da ih vadis

i ja bi trebo nosit naocale i na ljecnickom ih zaboravim, uspio procitat od treci put desnim okom, a sa oba ili lijevim vidim savrseno, na slikanju ih nisam stavljo, i tako da nemam tu napomenu na vozackoj bogu hvala
Prodajem farove i zmigavce od jetforcea i masu dijelova za apriliju rs. Sve po sportskim cijenama

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
« Odgovori #6 : 13 Srpanj, 2011, 21:50:20 »
kazes da ih nemozes vadit sa prljavim rukama i tu bi prici trebao biti kraj  ...
uglavnom ja imam 0.25 i 0.50 dioptrije i nisma htio da mi pisu ikakove napomene u vozackoj pa sam nabavio leče prije liječničkog i prošao liječnički kao da dobro vidim  :icon_biggrin:
možda bi i bez naocala uspio procitat ona slova ali ovako sam isao na sigurno...
nije meni problem nosit naocale...nosim ih po cijele dane ali mi se neda gurat ih u kacigu ako idem na neki krači đir

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #7 : 13 Srpanj, 2011, 22:24:17 »
Ja imam napomenu u vozackoj gdje se spominje nosenje naocala ili leca, tako da mislim da cak i da imas lece, a nemas tu napomenu - kazna.
Prije nisam imao tu napomenu - bila je samo za naocale, a kad sam zadnji put produljio vozacku, dodali su i to

Offline tomovzo666

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkovci
  • Moj Skuter: NrG pOwEr-DD
  • Moja Kaciga: ixs_hx-240
  • MojSetup: BGM original 50 ccm, aluminium
  • MojSpuh: lEo ViNcE-zX
« Odgovori #8 : 14 Srpanj, 2011, 00:25:46 »
kazes da ih nemozes vadit sa prljavim rukama i tu bi prici trebao biti kraj  ...
uglavnom ja imam 0.25 i 0.50 dioptrije i nisma htio da mi pisu ikakove napomene u vozackoj pa sam nabavio leče prije liječničkog i prošao liječnički kao da dobro vidim  :icon_biggrin:
možda bi i bez naocala uspio procitat ona slova ali ovako sam isao na sigurno...
nije meni problem nosit naocale...nosim ih po cijele dane ali mi se neda gurat ih u kacigu ako idem na neki krači đir
ja isto moram nositi i imam napomenu u vozackoj,ali uopce ih ni nemam,kada sam prije 3god imao prometnu autom,zena sjela na njih i polomila,kad me zaustave i pitaju za naocale ja kazem da imam lece,i prolazim

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 14 Srpanj, 2011, 01:04:27 »
ja isto moram nositi i imam napomenu u vozackoj,ali uopce ih ni nemam,kada sam prije 3god imao prometnu autom,zena sjela na njih i polomila,kad me zaustave i pitaju za naocale ja kazem da imam lece,i prolazim

Ako ces skrivit prometnu, mislim da ces uz kaznu dobit i racun za stetu koju prouzrocis jer ti osiguranje to nece pokrit, odnosno, onaj kome stetu napravis ce se naplatit iz fonda osiguranaj, a osiguranje ce tebe trazit ppovrat novaca. Jos ak imas srece da pogodis nekog pjesaka koji ce trebat lijecenje, cifra se moze popest tako visoko da ces dic kredit za to i otplacivat ga godinama

Offline tomovzo666

• forumski skuteraš
« Odgovori #10 : 14 Srpanj, 2011, 01:25:50 »
Ako ces skrivit prometnu, mislim da ces uz kaznu dobit i racun za stetu koju prouzrocis jer ti osiguranje to nece pokrit, odnosno, onaj kome stetu napravis ce se naplatit iz fonda osiguranaj, a osiguranje ce tebe trazit ppovrat novaca. Jos ak imas srece da pogodis nekog pjesaka koji ce trebat lijecenje, cifra se moze popest tako visoko da ces dic kredit za to i otplacivat ga godinama
ma sve je to meni jasno, ali za naocale mi treba barem 2000kn naj manje,a radim za 2800 i to se razapinjem ko isus na krizu cjeli mjesec za hebene 2800 i od toga odbijes 25% place za koje dobivam bonove u konzumu,znaci to je 2300 - 900 kn kredita,1400 i sa time treba platiti rezije i ziviti do sljedece place,ne kukam,ali ne mogu si priustiti naocale,sto je sramota ali nisam ja kriv za to sto se ubijam cjeli mjesec a dobije k od place,i to kada sam imao prometnu nastradao pjesak na stazi,ali sam onda imao naocale

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 14 Srpanj, 2011, 01:34:45 »
Pricaj mi... I moje naocale nisu jeftine jer imam cilindricna stakla. Ak ih strgam, morat cu dic kredit za druge  :toothy12:

Offline tomovzo666

• forumski skuteraš
« Odgovori #12 : 14 Srpanj, 2011, 01:50:27 »
Pricaj mi... I moje naocale nisu jeftine jer imam cilindricna stakla. Ak ih strgam, morat cu dic kredit za druge  :toothy12:
ja zivim u istocnoj slavoniji,u najzadnjoj rupi na svirali u ovoj ljepoj nasoj,di ljudi skupljaju boce i stari kruh po kontejnerima,ma odvratno,a oni koji rade ili rade đabe ili im placu isjeku na 3djela kao meni,a oni koji imaju dobro placene poslove ovjdje to su pravi sretnici,kada sam se zenio prije 4god,u zg me cekao stalan posao u drzavnoj firmi samo sam se trebao pojaviti,a morao sam birati dali ozenit zenu koju volim ili ici raditi u zg,zato sto gospodja ne moze biti daleko od svojih roditelja,a vjeruj mi da se sada jako jako kajem,malo sam skrenuo sa teme naocala,ako hoces obrisi ju posto si admin

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #13 : 14 Srpanj, 2011, 01:53:46 »
A ja nezaposlen, pa ti vidi  :toothy12:

Offline tomovzo666

• forumski skuteraš
« Odgovori #14 : 14 Srpanj, 2011, 09:37:06 »
A ja nezaposlen, pa ti vidi  :toothy12:
ma "ljepa nasa" je u k

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 14 Srpanj, 2011, 09:43:06 »
Zanima me što vi mislite. Na dan kada sam položio i kada sam otišao podići vozačku. Slikao sam se bez naočala. Dođem ženski na šalter i kaže...šta je sad..jel nosiš leće pa da ne pišem ništa u napomenu ili nosiš naočale pa da napišem napomenu. I budala kažem za naočale i još 25kn bacio ponovo na slikanje....što kažete dal bi mogao proći na vozaćkom B+A2 da kažem da nosim leće i da ne piše ništa ( da sam se kao svadio s policijom zbog tog)  :dontknow:
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 14 Srpanj, 2011, 10:23:15 »
Zanima me što vi mislite. Na dan kada sam položio i kada sam otišao podići vozačku. Slikao sam se bez naočala. Dođem ženski na šalter i kaže...šta je sad..jel nosiš leće pa da ne pišem ništa u napomenu ili nosiš naočale pa da napišem napomenu. I budala kažem za naočale i još 25kn bacio ponovo na slikanje....što kažete dal bi mogao proći na vozaćkom B+A2 da kažem da nosim leće i da ne piše ništa ( da sam se kao svadio s policijom zbog tog)  :dontknow:

A sto je pisalo u lijecnikcom uvjerenju? Samo je to bitno. I da li ces polagat uskoro pa ces iskoristit to uvjerenje ili ces ponovo morat na lijecnicki...

Offline Domba

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
    • DZphotography
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Kivi i Dragster
  • Moja Kaciga: Caberg V2 407 V
  • MojSetup: U kutijama
  • MojSpuh: sta 1, imam 3
« Odgovori #17 : 14 Srpanj, 2011, 11:38:07 »

u ghetaldusu kupio nove naocale okvir 1kn (meni ok izgleda), i stakla skupa oko 270kn. Ja prezadovoljan. :)

Cilindri + dioptrija.

Offline tomovzo666

• forumski skuteraš
« Odgovori #18 : 14 Srpanj, 2011, 22:51:00 »
u ghetaldusu kupio nove naocale okvir 1kn (meni ok izgleda), i stakla skupa oko 270kn. Ja prezadovoljan. :)

Cilindri + dioptrija.
prije koliko si kupio te naocale

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #19 : 14 Srpanj, 2011, 23:03:44 »

Cilindri + dioptrija.

Ja kupio prije 6-7 godina titanske okvire Replay (oko 1500kn) i stakla 900kn (Esilor). Da sam htio state-of-the-art stakla od recimo Zeisa, platio bi duplo vise. Od onda sam jos jednom ili dvaput mijenjao stakla.
Ali naocale su ko prvog dana, a napravile su 60.000km skidanja i stavljanja u kacigu, a i nosim ih od kad se probudim do kad idem spavat. Cesto i zaspim s njima, al se nedaju - nisu nimalo savinute