Poštovanje ekipa..
evo ovako stvari stoje, vozim sf2 vec duze vrijeme.. Na njemu je sve serijsko osim oprugica na kvacilu (plave malossi) i centralnog federa (svjetlo ljubicasti malossi).. I sad mene muci to sta nece nikako da ide.. Kad sam solo na njemu on ide max 60 a kad je cura samnom onda jedva 55.. Boze sacuvaj to strasno zivcira.. Prije je isao i do 80 a uz malo brda i do 90, izgleda kad sam promjenio tih par stvarcica da sam ga gadno poremetio.. A kad treba negdje malo uzbrdo to su muke pogotovo, sam mogu na njemu al kad je cura iza nekad se moram i gurkat nogama.. Boze sacuvaj.. Neznam sta da radim pa vas molim da vi probate nesto skontat.. Prodavac u malossi trgovini mi je rekao da je taj ljubicasti centralni isti kao seriski mada se meni cinilo kad sam ga otvorio da je cak malo meksi od seriskog koji je zgazio vec 27000 km.. Kugle su serijske po gramima (9 g) al i one su malossi.. Klip i karike su promjenjene prije 2-3 tisuce km i mislim da ima dosta dobru kompresiju..
Jel onda moguce da tako nece da ide zbog tog centralnog federa i sta da napravim ako je do toga da stavim lakse kugle, mekse/tvrdje oprugice, ili jednostavno da kupim u peugeota original centralni???
Al posto nisam bas pri nekim parama gledam da sto jeftinije prodjem i sto manje djelova kupujem do koji mozda nije problem..
Hvala