s trgovinama pro mota imam skroz loša iskustva..kupija skuter polovan i triban ga registrirat..razbijen mi žmigavac..nazoven pro moto trogir imaju li žmigavac,naravno imaju..odem tamo-nemaju!!ali imaju na lageru..nisu rekli di je lager..a on izgleda u kini..nagovaraju me da naručim u njih..ja naivan aj dobro,pa ću doć za dan dva,kako su rekli da će bit tu..ok plaća se polog za narudjbu..neznam više točno,oko pola cijene..kupova sam samo plastiku,nije bila skupa i polog je bija nešto sitno..nije mi bilo odma jasno zašto je polog,ali je cifra bila smišna i nisam ju smatra problemom..problem je bija u tome kad sam ja sutra nazva,žmigavca nema,sutra će..pa sutra pa sutra,pa 8-9 dana ja vozim neregistriran skuter,zbog 20-30 kunai svaki dan se raspravljam na telefon..uvjeravaju me da samo šta nije stiga..nakon 7-ili 8 dana,dodjem po žmigavac i kažem ljudima da im je posa praščarluk,da ljude vuku za nos,i da će propast..(zamalo se potuka s gazdom,koji je bija dlaku arogantniji,i naučen da mu se svi smješkaju i da ga hvale i da mu se dodvoravaju,neznam,uglavnom ne trpi nikakvu ni opravdanu kritiku)..zayeba sam se sve su bogatiji i šire se ka xaulerpa taksifolija,zahvaljujući tudjmanu,i zakonu o ovlaštenom uvozniku..koji nekom drugom brani iste uvjete uvoza baš te robe pokraj ovlaštenog..i tako loš trgovac posluje sve profitabilnije a dobar kraj njega nemože opstat..unatoč nezadovoljstvu klijenata..ma sveti komunizam,ono je bila tržišna i demokratska država, u odnosu na ovo šta sad imamo..kakvi su servisi u pro mota,neznam..možda vrhunski,možda pacerski..to ovisi o ljudima koji rade u njima a ne o gazdama,i politici firme..ima sam još dvi, tri kupovine tamo(jer nema djelova nigdi drugdi,novih)..opet žmigavac,u pm split..kune se prika livi je,sigurno,dodjem kući-desni!!okrenem ga naopako,i ne sidi 100%,ali sidi,ne vidi se da je krivi..i vakum ventil,2 puta..prvi dura 9 miseci,drugi sam montira prije 2-3 miseca..izgleda da ih rade u kini,ništa nevaljaju..ili onaj jedan nije valja..