Govorim o novom sf3 (peugeot), star tek 3 dana.
Ujutro kada ga upalim, i krenem on povuce nekih 10 metara i onda obrtaji krenu padat(pocne se gusit iako je pod gasom) i konacno se ugasi. Onda minutu dvije ne moze ni na kurblo ni elektricni start ga pokrenut, i kad se naizad upali sve bude ok. Malo kod prvog paljenja i cudno radi, obrtaji se sami dizu i spustaju (variraju od 1-2t). Ali pravi problem nastaje davanjem prvog jutarnjeg gasa.. Medjutim nije to samo ujutro, kada motor poslije voznje nije paljen nekih 1h, isti problem...
Desavalo mi se na semaforu da ne prihvata gas tako gusi se na 5t obrtaja i onda procepi, povuce kao lud.. To sam danas sve rekao i mehanicaru na servisu, i on mi je sredio sve oko gasa(dirao je neke vijke na karburatoru) I sad suuuuper vuce.. Mislio je da je sredio i paljenje ali nije.. Ima li ko ideja sta bi moglo bit? Jel mozda treba odradit motor prije voznje?
Inace sam pocetnik ovo mi je prvi skuter.. Vozao sam od frendova i apriliju i gilleru, ali iskreno nista ne vuce kao SF3, uz veliki nagib ide 50km/h iako je blokiran
Na ravnom sam isao 55km/h