Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 Dellorto RACING Edition MKII, 19mm phbg
Iwo SR Tuono:
ako nema onaj četverokut i ako ne piše inc baci ih u smeće, nisu precizne, ja isto poznam ljude koji su se preporodili kad su kupili original dellorto dizne :icon_biggrin:
danc00:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Srpanj, 2011, 08:22:01 ---ako nema onaj četverokut i ako ne piše inc baci ih u smeće, nisu precizne, ja isto poznam ljude koji su se preporodili kad su kupili original dellorto dizne :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Bacam ih, čim kupim "inc" dizne! A to da nisu baš po brojevima sam skužil....kad sam po ZG tražil m6 dizne nije niko imal (osim Ivana) svi su govorili "a mi imamo m5"....
E sad ak dođem i vele da nemaju ni te poludel bum :dontknow:
igor.sb:
a mozda su kao mikuni/keihin nije u mm izrazena mjera vec protocnost goriva u minuti
danc00:
Jel mi more neko reći kakva je to gljiva, sa ovim poklopcem...jel puno otvorenija od airboxa?
Ovaj karb mi je dosta bogat na nižim otvorima, diznu više od 80 ne smijem smanjivat dok mi je na nižim otvorima bogatija smjesa s tim da mi je igla na prvom zubu! Nemam više di osiromašit!
Mislil sam ovu gljivu stavit da probam, a s tim poklopem mi izgleda kao da daje manje zraka nego ostale koje nemaju poklopce...pa bi mi bila ok ak je tak!
I jel se da montirat normalno na Aerox, piše da je prirubnica pod kutem od 30°, pa ne znam jel bi stala pod plastiku :dontknow:
pralas:
bit ce ti jako glasan skut,ta zastita sluzi vise radi prasine i ostalih sranja...
ja ne bi stavljao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju