Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 Dellorto RACING Edition MKII, 19mm phbg

<< < (10/15) > >>

igor.sb:
2 danc cist info. ako nis upucen

obicna malossi e5 gljiva s poklopcem koji se SKIDA

BlackNaranča:
da se samo nadovezem da ne otvaram novu temu ...  narucio sam sa scooter attack-a ovaj karb:

Stage6 19mm Dellorto BE; 19mm (main jet 92, pilot jet 50, needle W7)   crne boje...

imam s6 pro racing cilindar, tp nardo na peugeotu sf2.

ce taman bit taj karb dizna itd?   gljiva polinijeva zicana ona obicna.    5g rolice, s6 kvacilo, i naravno uzeo lamele i s6 usis.   

danc00:

--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2011, 16:48:53 ---2 danc cist info. ako nis upucen

obicna malossi e5 gljiva s poklopcem koji se SKIDA

--- Kraj citata ---

Haha, pa znam da je to obična E5 gljiva,  :icon_thumright: ! Ali pitam za gljivu sa poklopcem, jel kaj znači taj poklopac, jer "čistu" gljivu ne želim, pa sam tražil tak nekaj da je malo protočniji airbox!

Pa sam pital jel služi čemu taj poklopac, tj jel prigušava kaj gljivu ili ne služi ničemu...to sam pital  :icon_thumright:

Jer bi ju kupil ako taj poklopac smanjuje količinu zraka da mi potrošnja ne skokne u nebesa i da je skuter i dalje nebučan! :icon_thumright:

@BlackNaranča
- karburator ti je dobar, daje dosta bogatu smjesu i mislim da čak ni nebuš niš trebal dirat...samo ga stavi i sve je več podešeno, a diznu jebiga to moraš vidjet sam, ali mislim da će ti sve pasat pošto imaš gljivu...a i potrošnja ti bu ljepo zrasla to isto znaš :icon_thumright:

BlackNaranča:
hahaha prejaka ti je ta "a i potrošnja ti bu ljepo zrasla to isto znaš"   KOGA BRIGA za potrosnju sa s6 racing i svim ostalim sranjima na skuteru  :laughing7:

meni je samo bitno da mi karb odgovara da se nemoram jebat previse, jer nisam ga uspio sa starim dellorto 19mm razdrkanim karbom i standardnim usisima nikako nastelat stalno se gusio, nadam se da s novim usisima, lamelama i ovim karbom bude lijepo radio kako treba pravi midrace.   Eto mozda tu diznu umjesto 92 stavim 100 ili nezz vidjet cemo ... sto vi mislite bude to lijepo odgovaralo?

cvele60:

--- Citat: BlackNaranča - 22 Srpanj, 2011, 17:24:09 ---   Eto mozda tu diznu umjesto 92 stavim 100 ili nezz vidjet cemo ... sto vi mislite bude to lijepo odgovaralo?

--- Kraj citata ---
W7 nije igla za gljivu ...ne kazem da ne moze da se nasteluje al bi sve bilo bolje uz w16,ili bilo koju slicnu [ bogatiju ] iglu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju