Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 Dellorto RACING Edition MKII, 19mm phbg

<< < (8/15) > >>

EmirF121:
Prodajem SR, kupujem Aerox-icu.  :angry7:

danc00 vjerujem ti, ali ne mogu da shvatim kako tako malo troši. Minarelli rulz!  :headbang:

@pralas a ako stavimo bb 180 na aerox-a i nekog piaggio-a, onda će opet minarelli opet neobjašnjivo manje trošit?   :toothy12: :toothy12:

pralas:

--- Citat: EmirF121 - 14 Srpanj, 2011, 22:49:23 --- Minarelli rulz!  :headbang:

--- Kraj citata ---

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2011, 16:02:04 ---
Pripazi samo, jer i sa presiromasnom smjesom su okretaji malo manji - trebas gledat svjecicu

--- Kraj citata ---

Jel moguće da BGM dizne nisu iste ko original dellorto? Kupil sam 78-80-82 dizne i dal mi je BGM neke, bez onog inc kak ima dellorto!

I sa 82 mi je bogatija smjesa, sa 80 isto i sad sa 78 mi je svječica boje bijele kave, onak taman, suha i tamnosiva vuče na smeđu!

S tim da sam iglu spustil na prvi zub! Ali me te dizne čude, jer ziher nisu ko dellortove, ova 82 mi je skoro ko dellorto 92  :dontknow: :dontknow:

A znam da je neko mjeril te dizne i da su mu isto bile veče nego kod dellorta, cvele60 ili mario jedan je  :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: danc00 - 20 Srpanj, 2011, 20:05:37 ---Jel moguće da BGM dizne nisu iste ko original dellorto? Kupil sam 78-80-82 dizne i dal mi je BGM neke, bez onog inc kak ima dellorto!

I sa 82 mi je bogatija smjesa, sa 80 isto i sad sa 78 mi je svječica boje bijele kave, onak taman, suha i tamnosiva vuče na smeđu!

S tim da sam iglu spustil na prvi zub! Ali me te dizne čude, jer ziher nisu ko dellortove, ova 82 mi je skoro ko dellorto 92  :dontknow: :dontknow:

A znam da je neko mjeril te dizne i da su mu isto bile veče nego kod dellorta, cvele60 ili mario jedan je  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Razliek nebi smjelo biti, ali puno toga nebi smjelo biti pa se ipak desava  ;D

cvele60:
Vrlo moguce...merio sam ja neke no-name [ a prodaju se na komad kao dell dizne] i ispada da je razlika 5- 10 brojeva...doduse nije to precizno mereno u 1/100   al je razlika i vise nego vidljiva...
http://svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/45-keewej-hurrican-by-cvele/page__view__findpost__p__10140

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju