Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ide baotian ko sasav
ivan94:
nece kinez nikad ici brze od nrg-a i nikad nece biti bolji od nrg-a... jer je to kina..
grgaSP04:
ovo mislim da je daleko od realnosti ako su samo skinute blokade al ajd neki nejdu ni da ih bacis iz aviona toliko heheh
tomovzo666:
--- Citat: grgaSP04 - 10 Srpanj, 2011, 20:53:48 ---ovo mislim da je daleko od realnosti ako su samo skinute blokade al ajd neki nejdu ni da ih bacis iz aviona toliko heheh
--- Kraj citata ---
decko iz sela kupio nije imao ni 500 km,masina se raspala,eno vec 3 godine mu stoji u ljetnoj kuhinji,a ovaj lik sa posla u voznji mu pukle vile razbio se ko p,slmio ruku na dva mjeta,nije ga ni 3 mjeseca vozio,prodao ga za 1000kn,ovaj drugi lik sa posla kupio svog za 100€,imao neki sitniih popravaka,popravio ga rego,i od tada skoro svaki tjedan ima nekakav kvar,poludio je,kazem ja njemu pa sta si ti ocekivao to je kinez,a i ovi majstori sto to sastavljaju kod nas u trgovinama su stvarno majstorcine da pola sarafa zaborave stegnuti,i eto kvara na brzinu
ivan94:
nisu sigirn ti kinezi.. pogotovo kaj imaju male kotaci i slabe kocnice... negde ga je lako nizbrdo zapeljat ali kad treba brzo stat e onda je problem.. meni je bilo par puta frka pa sam imal jebene srece...
ziloryder:
--- Citat: ivan94 - 10 Srpanj, 2011, 21:32:21 ---nisu sigirn ti kinezi.. pogotovo kaj imaju male kotaci i slabe kocnice... negde ga je lako nizbrdo zapeljat ali kad treba brzo stat e onda je problem.. meni je bilo par puta frka pa sam imal jebene srece...
--- Kraj citata ---
zato ti je bolje jedan dan koji ces se vozat, ostavis za servisiranje i stelanje...tako sam i ja cijeli dan ustimavao kocnice i sad nemam s tim problema, koci ko lud a pogotovo prednja!! i raspao se slomio ovo ono...ja nez sta vi radite onda sa njim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju