Općenito > Slike i filmovi o skuterima

ide baotian ko sasav

<< < (5/11) > >>

junior:
jebeno ide, ak je tanizbrdica mala kak ti velis...

ivan94:
pa sve  je ravnica i tu dođe do 80.. i na kraju se vidi nizbrdica lagana gde ga stisnam na 90..
al neznam zas ide tolko.. hehe... prije je imao problema sa pregrijavanjem pa je stalno crkavao..i onda mu se zastopal rezervar...zatim sam ga ja doma raskopal.. ocistil rezerval i ost sranja i sad ide mali.. a po motoru mi se neda prckat a i netreba... vidi se kolko ide :):)

miso227:
AKo tako nataviŠ Raspast če se!   :toothy10:

ivan94:
pa i hoce .. nece jos dugo.. sa sam kad se pocneju trgat osovine i tak.. a na servis nit nejdem.. mislim da nije ni bil...al skut je od bratica pa be bas briga...a i njega isto  :)

tomovzo666:
ja ne vjrujem u to,taj sat laze kao lud,ja kada se zaletim na ravnoj cesti na satu pise 94-95 kada proletim sa tom brzinom gdje onaj stroj mjeri brzinu kod semafora na njemu pise 87-88 i ja mislim da je taj stroj jako tocan i pri manjoj brzini uvijek pise 7-8km manje nego na mome satu,a taj chinareli serijski da ide brze od energije,nemoguce,da mi netko pokaze da je ipak moguce,kupio bi 5l goriva i zapalio energiji da izgori i nikad nebi vise sjeo na skuter

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju