Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ide baotian ko sasav
duka:
--- Citat: tomovzo666 - 10 Srpanj, 2011, 02:17:21 ---ja ne vjrujem u to,taj sat laze kao lud,ja kada se zaletim na ravnoj cesti na satu pise 94-95 kada proletim sa tom brzinom gdje onaj stroj mjeri brzinu kod semafora na njemu pise 87-88 i ja mislim da je taj stroj jako tocan i pri manjoj brzini uvijek pise 7-8km manje nego na mome satu,a taj chinareli serijski da ide brze od energije,nemoguce,da mi netko pokaze da je ipak moguce,kupio bi 5l goriva i zapalio energiji da izgori i nikad nebi vise sjeo na skuter
--- Kraj citata ---
steta sto je frend sad preso na 70ccm jer je imo 50ku koja je mogla stat bez problema s nrg-om. i to (da opet napisem XD )s frendovim za kojeg ekipa iz os i okolice zna jako dobro kak ide i da mu nisu mogli nista... al sad je druga prica, sad kolko sam skuzio ostavlja ga kad god pozeli, jbg kit je kit...
ima jedna stvar, svi baotiani koji se stalno kvare su serijale, nisam bas primjetio da se ljudi koji su stavili kit zale nesto na kvarove :/ tak sam i ja imo svako malo problema dok sam bio na serijali, al otkad sam stavio kit nemam vise nikakvih problema s masinom osim onih koji su nastali mojom krivicom (previse spustena glava = prevelika kompresija, odlazenje karika i nakraju pucanje klipa zbog udaranja u glavu). evo ovaj zadnji setup 2100km bez i jednog jedinog kvara, samo prestimani ventili poslje 1000km i ociscena spuzva u airboxu :D
sad bas evo cekam kad ce mi se remen razletit al on ipak i dalje bez problema vozi XD
WiNdFuCkEr_kc:
a sta se sad cudite ko ptice glisti???pa poznato je da zute i zelene bote idu za razliku od crvenih,crnih,plavih i ostale druzine :glasses9: :frajer:
junior:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 11 Srpanj, 2011, 16:57:21 ---a sta se sad cudite ko ptice glisti???pa poznato je da zute i zelene bote idu za razliku od crvenih,crnih,plavih i ostale druzine :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:
maki 225:
--- Citat: duka - 11 Srpanj, 2011, 13:47:01 ---steta sto je frend sad preso na 70ccm jer je imo 50ku koja je mogla stat bez problema s nrg-om. i to (da opet napisem XD )s frendovim za kojeg ekipa iz os i okolice zna jako dobro kak ide i da mu nisu mogli nista... al sad je druga prica, sad kolko sam skuzio ostavlja ga kad god pozeli, jbg kit je kit...
ima jedna stvar, svi baotiani koji se stalno kvare su serijale, nisam bas primjetio da se ljudi koji su stavili kit zale nesto na kvarove :/ tak sam i ja imo svako malo problema dok sam bio na serijali, al otkad sam stavio kit nemam vise nikakvih problema s masinom osim onih koji su nastali mojom krivicom (previse spustena glava = prevelika kompresija, odlazenje karika i nakraju pucanje klipa zbog udaranja u glavu). evo ovaj zadnji setup 2100km bez i jednog jedinog kvara, samo prestimani ventili poslje 1000km i ociscena spuzva u airboxu :D
sad bas evo cekam kad ce mi se remen razletit al on ipak i dalje bez problema vozi XD
--- Kraj citata ---
Mome je frendu na airsal kitu 82ccm ventil probio klip.
duka:
--- Citat: maki 225 - 11 Srpanj, 2011, 17:47:01 ---Mome je frendu na airsal kitu 82ccm ventil probio klip.
--- Kraj citata ---
e onda nesto nije bilo kak treba :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju