Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ide baotian ko sasav
ivan94:
pa na kraju se i isplati... a kupi se za 10 soma odlican a novi vam je 18 i 900..a svi ga hvale i vidi se daj je dobar...
http://www.amitrade.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=250&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=7
a sa kinezima vise necu imat posla...
maki 225:
Ja bi prije uzeo derbi gp1 ili apriliu sr r za te novce i to kakav skuter.
istipa622:
za 10 000 se nadje i vx 125 noviji model....
ziloryder:
Hehe.. evo ga isti moj nek i ja vidim u nekog da ima isti..samo moj sad neizgleda ni blizu ovakav al bio je kad sam ga dobio, jednostavno ih nevidjam uopce....Ma za nevjerovat ima nesto posebno u ovom baotianu, neka caka zasto ide tako...moj ide 75 ali nece priko nez zasto..moram provjerit ima li kakvu blokadu jos :icon_thumright: :icon_thumright:
maki 225:
--- Citat: ziloryder - 09 Srpanj, 2011, 00:38:45 ---Hehe.. evo ga isti moj nek i ja vidim u nekog da ima isti..samo moj sad neizgleda ni blizu ovakav al bio je kad sam ga dobio, jednostavno ih nevidjam uopce....Ma za nevjerovat ima nesto posebno u ovom baotianu, neka caka zasto ide tako...moj ide 75 ali nece priko nez zasto..moram provjerit ima li kakvu blokadu jos :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A da možda nemože više?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju