Općenito > Slike i filmovi o skuterima
ide baotian ko sasav
ivan94:
pa meni je runner luksuz.. kad se sjetim kad sam imao kineza prije i ovog sad.. em neudoban zic.. kad se idem malo dulje vozit boli te supak... :)... zatim sje mali kotaci ilose kocnice...uzas...onda mu treba dve gladne godine za se ubrza i to ti krene na zivce...pocinje se plastika trgat... ma .. da se rijesim tih skutera i kupim si nes posteno...
sad cu dat 10000 kn za rabljenu runnericu novi model... i imat cu nest posteno.. kaj ce mi se i isplatit regat...
Go-Go RUNNER:
aaaaaaa coece kako me igor sjeba, komentar izbrisa ko ni sebi ni svom ::) :frajer:
maki 225:
--- Citat: igor.sb - 08 Srpanj, 2011, 23:30:30 ---Runner luksuz?
Ja bi ostao na batini :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Čuj kralja.hihi
Go-Go RUNNER:
aaaaaaa maki ko je toma mravac? Šta ti je on zgrešio?
maki 225:
--- Citat: ivan94 - 08 Srpanj, 2011, 23:36:48 ---pa meni je runner luksuz.. kad se sjetim kad sam imao kineza prije i ovog sad.. em neudoban zic.. kad se idem malo dulje vozit boli te supak... :)... zatim sje mali kotaci ilose kocnice...uzas...onda mu treba dve gladne godine za se ubrza i to ti krene na zivce...pocinje se plastika trgat... ma .. da se rijesim tih skutera i kupim si nes posteno...
sad cu dat 10000 kn za rabljenu runnericu novi model... i imat cu nest posteno.. kaj ce mi se i isplatit regat...
--- Kraj citata ---
A rekao bi ti nešto al zvuči uvredljivo pa neču.Zar tolike pare bacit na runnera?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju