Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
3dana bilo ok-i jučer se vozim i čujem neki čudan zvuk iz predjela variomata,idem pogledati i iam kaj za videti-propeler sav preglodan-zupčanik na radilici(onaj velki-kupil pred nekih tjedan dana)iznutra zubci izrabili se totalno,šaraf odpušten do pola--inače zategnuto je bilo s pištoljem na kompresor...kaj da napravim da se to ne odšarafljuje?po meni izgleda da bu trebala komplet druga radilica(stavljena druga-nije bila nova-al je bila u super stanju-pred koji tjedan),bolcna,zupčanik--pas mu ma..r j..o i skuteru
kaj da napravim da se to ne odšarafljuje?
ocito je da ti fali neka podloska pa ti ne stegne sve to skupa dovoljno i zato ti se i dogodilo da su se pojeli zubi od remenice... mora biti bocno stegnuta da se ne okrece a ne da joj zubi za to sluze... oni su tek tolko da pomognu zadrzati sve to skupa ali glavno kaj drzi je bocno stezanje maticom... cisti dokaz je minarelli koji ni nema zupce pa se sve lijepo drzi i ne provrtava...znaci vjerojatno nije problem u radilici nit navoju... badava ti je stezati ako fali podloska...
il rucno zategni il s onim loctite namazi da ti s ene odsrafljuje tako lako
nemogu zateči-jer nelovi više baš nikaj -probal sam kudelju staviti na navoj al ni ona ne pomaze jbga
LOL, to ni ne pokusavaj
to je igralo na staroj potopnoj pumpi-bili izuti navoji pa je kudelja pomogla