Tehnički kutak > Injection

DiTech teroija, zašto nema rezonancije i zašto karb sa spuhom nas preleti =)

<< < (13/24) > >>

Zeljac:
po meni bi ti bilo najbolje naci neki injektor od auta i pripastati granu od auta tj mislim na kuciste injektora od auta da ne kompliciras sa onim kucistem bas od ditecha kak ima tj a i opet bio dobio veci i jaci injektor to znaci npr kao da si stavio veci karb :D i da mislim da bi onda mogo izbacit kompresor jel ne trebas podtlak sta vec sta on nabija u injektore i tu bi jos dobio nesto sitno neznam ako imas novaca da to iskombiniras to bi mogo i dobio bi puno i ja to bar vjerujem i rjesio bi se svih muka oko svjecica npr i dobio bi bolje prenformanse uz potrosnju puno manju nego sta ima karb i mislim da to mora funkcionirat ovo sta pricate kad je klip u nekom polozaju jer logicno je da kad klip zatvori usis ubrizga gorivo i kako nabija kompresiju tj klip dolazi blize kapi stvara se eksplozija i onda otvara usis i tako oho puta hehe mislim da sam ti bar malo pomogo :D

Tadr3:
to sam i pricao, od auta diznu... vidit cemo... trebao bi neki regulator pritiska za bengu ako bi isla dizna od auta ili polini casicu ako bi isla ditech dizna

Zeljac:
ja mislim da nista ne trebas posto pumpu goriva vec imas sad mozda taj injekor njemu je bitno da ima konstantno goriva pod priziskom jel on sam ubrizgava za to bi ti bila dosta i ova pumpa sta imas sad jel ubiti kompresor nabija pritisak da bude u injektorima kompresija kao u celindru a tebi to sad ne treba jel ide na usis ja bi se u to bacio al nemam investicija od koga a ne radim tak da mauna ja bi to vec radio sve sam ja plan napravio :D

Tadr3:
oce netko imat za prodat polini casicu?

Zeljac:
imam ja novu nikad koristena :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju