Tehnički kutak > Injection

DiTech teroija, zašto nema rezonancije i zašto karb sa spuhom nas preleti =)

<< < (12/24) > >>

Iwo SR Tuono:
zaj#bo sam se, u trenutku kad usisava zrak se usisava, znači kad je još vakuum unutra da kompresija ne sprječava ulazak benzina

Tadr3:
otc cu nac zelenu diznu i nosac injektora pa vidit dal bi se dalo sta tu prepravit... mozda se da samo od plastike, nemora nis od metala bit...

ive_91:
kolko god da on nema goriva u ispuhu i nema famozne rezonancije, ima je.! samo je razlika u tome kaj tu je "cisti zrak" u ispuhu i ako imas dobro slozen dovod zraka mozes mu i zapucat dosta goriva ili ti nafrljit mu polini ventil na maximum sa one tri sajbice i jos malossi ecu.. samo je stvar u tome koliko zraka mozes dat skuteru.

Tadr3:
samo da ja znam da je tajming ubrizgavanja dobar... radit ce to vec... klko pumpa goriva druka na diteku? a kolko na autu nekom?

Tadr3:
evo naso sam sve... ubrizgavanje je odmah cim se usis zatvori... stoga ima jos vremena prije nego prestanje usisavanje zraka tak da je to taman... joj al sam se danas raspiso... a i zagrijo da to delam... hehe

jos jedno pitanje... ako istekam plavu/crvenu diznu jel ce motor to prepoznat ko gresku? tj jel ce htjet uopce radit ako nije ona ustekana?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju