Tehnički kutak > Injection
DiTech teroija, zašto nema rezonancije i zašto karb sa spuhom nas preleti =)
luna500rr:
Pa brze i baca, jaci impulsi na injektorima i sl...
Ima logike sta iwo i tadr govore, nov motor ima vecu kompresiju neg pritisak kompresora, a on treba napunit cil u roku odma
Iwo SR Tuono:
to će se odvijat brže :icon_biggrin:
port injection bi onda radio kao karburator, uz nešto veću potrošnju vrlo vjerovatno nego direct injection ali recimo bilo bi lijepo da se zamješan benzin s uljem baca skupa kroz injektor i po tom principu bi imali snagu karburatora a potrošnju bližu ditechu
Tadr3:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Srpanj, 2011, 12:21:56 ---to će se odvijat brže :icon_biggrin:
port injection bi onda radio kao karburator, uz nešto veću potrošnju vrlo vjerovatno nego direct injection ali recimo bilo bi lijepo da se zamješan benzin s uljem baca skupa kroz injektor i po tom principu bi imali snagu karburatora a potrošnju bližu ditechu
--- Kraj citata ---
normalno, to sam zaboravio... nema vise uljne pumpice... mješung treba radit
Tadr3:
bas cu danas vidit za prirubnicu napravit... imam jednu malossi glavu, jednu serijsku glavu i pun kufer dizni... izvuci tu to van pa da vidim sta bi se dalo...
jel ditechova prirubnica iznutra metalna???
Iwo SR Tuono:
ne,gumena je
ono šta ti treba je malo inoxa i sam si napraviš usis, izbušiš rupu za injektor itd i taj dio si riješio, s prirubnicom od ditecha nemaš šta radit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju