Tehnički kutak > Injection

DiTech teroija, zašto nema rezonancije i zašto karb sa spuhom nas preleti =)

<< < (9/24) > >>

Drnda:
pa to radi i na karbu, ali gledaj, boost su ispod ispuha, tj prelivni su ispod ispuha, i kako dodje do kartera smjesa, podtlak je vuce na prelivne, a kako iz prelivnih ulete u cyl, opet je u toj fazi ispuh otvoren jos i odlazi van dio

Tadr3:
malossi ecu i polini casica za vise goriva... glava od karba... mozda i klip... samo treba prirubnicu napravit da moze dizna unutra...imam viska malossi ditech glavu pa bi se dalo od glave napravit prirubnica...

znam da je zajebano alo mozda bude neki projekt

edit: a mislim da bi imo doma i diznu od fiata malu, pa nebi trebo kompresor

Iwo SR Tuono:
nisam siguran ali ja mislim da pickup na ditechu broji ona izbočenja na magnetu kojih je brdo cijelim krugom jer on meni na leru recimo nekada jako nemirno je radio pa ek nakon 2-3 sec uhvati dobar ler, uglavnom bez puno filozofije, ubrizgavanje je netom prije nego svjećica opali, injektor se zatvori, klip stlači smjesu i svjećica opali jer morate računat na kompresiju s kojom se injektor bori kad baca benzin tako da sam gotovo siguran da injektor baci benzin prije nego klip dođe u gmt jer recimo kompresija je jača od tlaka kojim benzin treba uć u cilindar tako da je ubacivanje tek kad je ona naslabija,moje neko mišljenje

Tadr3:
taman, dok klip krene gore, nema pritiska u karteru, cak je i vakum... glavno je da on ubaci dok klip krene gore, tj dok se zatvore boost portovi

Tadr3:
to bi u teoriji radilo pod lerom, a sta dok se vri 9-10 hiljada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju