Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (15/17) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: marin18 - 25 Kolovoz, 2011, 00:43:58 ---miki pa zar mislis da ti neko vjeruje  ;D

--- Kraj citata ---
Koji dio?  ;D

danc00:

--- Citat: pajo - 25 Kolovoz, 2011, 00:39:28 ---znači alu cilindar sa jednom karikom nešto između sporta i replice.s6 pro auspuh bi mu lego ko budali šamar.(u toj klasi spuh) :icon_thumright:
ja sam ga vozio na yasuni r oko 9tkm dok nije otišo igličasti i sij#bo cilindar.da se to nije desilo vijerujem da bi jako puno doguro :sad1:

evo samo da vidiš uporedbu DR i SPORT PRO AC:(nisam mogo vijerovat da je tolika razlika u ispuhu?i kanali su nešto veči)trebalo bi malo i blokove dirnut za takav kit

--- Kraj citata ---

Jesi ti prelazil sa dreva na stage6 ili obratno...ubiti svejedno je :toothy12: :toothy12: Kakva je razlika u samoj snazi i rasporedu snage po okretajima...pošto također imaš yasuni r pa je dosta slično mojem?

A ispuh je ono...kak treba biti(mislim na s6), pa i drevo nije neki kit za jurnjavu, jači je malo od 50tke i to je to, ništ posebno!

pajo:

--- Citat: danc00 - 25 Kolovoz, 2011, 01:34:46 ---Jesi ti prelazil sa dreva na stage6 ili obratno...ubiti svejedno je :toothy12: :toothy12: Kakva je razlika u samoj snazi i rasporedu snage po okretajima...pošto također imaš yasuni r pa je dosta slično mojem?

A ispuh je ono...kak treba biti(mislim na s6), pa i drevo nije neki kit za jurnjavu, jači je malo od 50tke i to je to, ništ posebno!

--- Kraj citata ---
nisam probo DR,jedino malossi sport a razlika je osijetna za pro.jedino što bi sport pro lego jači spuh od yasuni r i to mi je uvijek bila želja probat dok sa imao minarelli

danc00:
Ok, budem videl onda za taj stage6 !

THX  :icon_thumright:

Crazy Kuree:
Neda mi se čitat 4 stranice, samo ću odgovorit da corsa bi se isplatila na piagio mašini, ima lijepe timminge. dok na minarelli i nema baš smisla, timminzi su gotovo isti kao u malossi sporta, radije kupi sport i preradi ga bit će bolji od corse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju